Klaus Iohannis a anunțat că Evaluarea Națională se organizează în 2020 în două sesiuni

Ultima actualizare:

    La Evaluarea Națională copiii vor sta câte unul în bancă, protejat de un panou de plexiglas
La Evaluarea Națională copiii vor sta câte unul în bancă, protejat de un panou de plexiglas

Președintele Klaus Iohannis a venit cu precizări importante despre Evaluarea Națională și Bacalaureat. Iohannis a anunțat că pentru prima oară în istorie, la Evaluarea Națională se vor organiza două sesiuni, una pentru copiii bolnavi. Președintele a anunțat că pentru Bacalaureat va fi probabil la fel.

Klaus Iohannis a explicat joi, după o ședință de guvern desfășurată la Palatul Cotroceni cum se vor desfășura examenele Evaluarea Națională și Bacalaureatul. Iată cele mai importante declarații cu privire la examenele naționale:

-O temă extrem de importantă pentru foarte mulți părinți și elevi sunt examenele naționale și le-am discutat, fiindcă au apărut tot felul de întrebări.-Prima concluzie: examenele naționale vor avea loc fizic, așa cum au fost planificate și anunțate deja de câteva săptămâni.-Deci Evaluarea Națională se va face începând din 15 iunie, așa cum a fost planificată, după care vor avea loc examenele de Bacalaureat.-Însă a apărut o problemă pe care am dorit s-o rezolvăm. Este posibil să fie copii care sunt bolnavi atunci când se ține examenul. -Este posibil să vina copil la școală pentru examen și la termometru să se constate că are febră și nu poate să intre la examen. (…) -Vorbesc de Evaluarea Națională, care se ține începând din 15 iunie.-Pentru copiii, însă, care sunt bolnavi, care sunt găsiți cu febră la intrarea în școală, care sunt izolați împreună cu familia la domiciliu, deci pentru motive medicale și de carantină se organizează o a doua sesiune de Evaluare Națională începând din 29 iunie

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net