Klaus Iohannis: “Eu nu voi graţia niciun politician condamnat pentru acte de corupţie”

Ultima actualizare:

    Klaus Iohannis este noul preşedinte al României
Klaus Iohannis este noul preşedinte al României

Profesor, primar şi, în prezent, preşedintele României! În emisiunea de astăzi, "După 20 de ani", de la Pro TV, Klaus Iohannis a făcut o serie de declaraţii despre proiectele pe care le are, dar şi despre cum este el în viaţa privată.

“Eu merg la Cotroceni ca să fac politica României” şi "Nu vreau să fiu un preşedinte singur într-un turn de fildeş" a mărturisit ferm Klaus Iohannis, în cadrul emisiunii "După 20 de ani".

Klaus Iohannis: "Nu vreau să fiu un preşedinte singur într-un turn de fildeş"
Klaus Iohannis: "Nu vreau să fiu un preşedinte singur într-un turn de fildeş"

În cadrul aceluiaşi inteviu de la ProTV, Klaus Iohannis a făcut mărturisiri legate despre cum vede el rezolvarea problemelor în România:"Trebuie mai multă aplecare asupra problemelor şi mai multe soluţii. Vom avea cu totul altă abordare în ceea ce priveşte întreaga viziune asupra României. Vom avea ceea ce eu am numit România lucrului bine făcut", a declarat Iohannis.

În plus, noul conducător doreşte să dea exemplu de un altfel de preşedinte: "Vreau să schimb felul în care se face politica în România. Vreau să fiu un altfel de preşedinte. Preşedintele trebuie să fie un exemplu de comportament public. Pe de altă parte, vreau să fiu un preşedinte mediator şi integrator. Dincolo de aceste lucruri, evident că intervin aspectele clasice ale funcţiei de preşedinte. Vreau să fiu garantul unei justiţii independente. Este atributul preşedintelui şi o poate face foarte simplu, veghind asupra acestui lucru. Un exemplu foarte concret, eu nu voi graţia niciun politician condamnat pentru acte de corupţie", a adăugat noul preşedinte al românilor, potrivit aceleiaşi surse.

Pe de altă parte, Iohannis a dezvăluit şi câteva lucruri personale: nu citeşte "Horoscopul", poartă numărul 45 la pantof şi adoră ciorba de perişoare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net