Klaus Iohannis îşi lansează cartea ”EU.RO” la New York. Cât a câștigat președintele din scris

Ultima actualizare:

    Klaus Iohannis, aflat în Statele Unite, va lansa astăzi, 26 septembrie, de la ora 18.00 (ora 1.00, ora României), la New York cea de-a treia carte pe care a scris-o, ”EU.RO”Foto: Președinția României
Klaus Iohannis, aflat în Statele Unite, va lansa astăzi, 26 septembrie, de la ora 18.00 (ora 1.00, ora României), la New York cea de-a treia carte pe care a scris-o, ”EU.RO”Foto: Președinția României

Avem un președinte scriitor. Klaus Iohannis, aflat în Statele Unite, va lansa astăzi, 26 septembrie, de la ora 18.00 (ora 1.00, ora României), la New York cea de-a treia carte pe care a scris-o, ”EU.RO”. Până acum, președintele a câștigat din scris aproape 32.000 de euro.

Președintele Klaus Iohannis este în Statele Unite, unde participă la Adunarea Generală a ONU. Cu această ocazie, va lansa cartea ”EU.RO - Un dialog deschis despre Europa".

De la 18.00, respectiv 01.00, ora României, șeful statului va participa la lansarea cărții „EU.RO – Un dialog deschis despre Europa". Dezbaterea va dura de la 18.00 la 18.40, iar Carmen Iohannis este invitată în sală, scrie dcnews.ro. Evenimentul este anunțat și de Curtea Veche Publishing, într-un comunicat de presă, publicat pe site-ul editurii.

Evenimentul este găzduit de fundaţia germano-americană Liederkranz.

Klaus Iohannis, președinte scriitor

Klaus Iohannis a publicat până în prezent trei cărți, la editura Curtea Veche, cea mai recentă fiind "EU.RO - Un dialog deschis despre Europa", lansată anul acesta.

Cartea este un ghid ce prezintă sinteza istoriei Uniunii Europene, a instituţiilor care o definesc, a valorilor ei şi a principalelor provocări pe care le înfruntă în prezent. Volumul cu autograf a putu fi achiziționată la preţul de 59 de lei. A fost lansată la București pe 17 aprilie 2019.

Președintele a mai publicat volumele ”Pas cu pas” și ”Primul pas” în 2014, respectiv 2015. Primele două cărți au caracter autobiografic și surprind momentele cele mai importante din viaţa lui Klaus Iohannis, din copilărie până în momentul în care a ajuns să fie candidat la preşedinţia României. Cărțile au avut un imens succes la public și s-au epuizat la puțin timp de la apariție.

Cât a câștigat Klaus Iohannis din scris

Potrivit declarației de avere, în 2015, președintele Klaus Iohannis a încasat de la Curtea Veche Publishing, pentru drepturi de autor, suma de 82.844 de lei.

În ultimii doi ani, pentru cele două volume, președintele Klaus Iohannis a declarat 35.000 de lei (2016) și 31.026 de lei (2017).

Rezultă o sumă totală de 148.870 de lei (circa 32.000 de euro), sumă care a rotunjit veniturile președintelui din chirii și salarii.

Citește și:

Klaus Iohannis împlinește 59 de ani. 11 lucruri pe care nu le știai despre președinte

VIDEO Klaus Iohannis, autografe timp de trei ore la lansarea cărţii

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
hipodrom baneasa jockeyclub1 jpg
supermarket jpeg
cruce pixabay jpg
parau peta1 jpg
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net