Klaus Iohannis l-a felicitat pentru victorie pe Joe Biden, noul președinte al SUA

Ultima actualizare:

    Preşedintele României, Klaus Iohannis, l-a felicitat pentru victorie pe Joe Biden Foto: Administrația prezidențială
Preşedintele României, Klaus Iohannis, l-a felicitat pentru victorie pe Joe Biden Foto: Administrația prezidențială

După mai multe zile de așteptări, Joe Biden a câștigat oficial cursa pentru Casa Albă. Democratul l-a învins pe Donald Trump, câștigând 284 de electori, față de republicanul care a strâns 214 număr de electori. În urma rezultatului, președintele Iohannis l-a felicitat pe noul lider al SUA, pe Twitter.

Klaus Iohannis, mesaj de felicitare pentru Joe Biden

Preşedintele Klaus Iohannis l-a felicitat pe Joe Biden, candidatul democrat pentru Casa Albă, câştigătorul alegerilor prezidenţiale din SUA. „Felicitări preşedintelui ales Joe Biden pentru victoria sa. Aştept să consolidăm şi mai mult parteneriatul nostru strategic solid şi dinamic, în toate componentele sale. România va continua să lucreze pentru întărirea securităţii, prosperităţii şi rezilienţei comunităţii noastre transatlantice”, a scris el pe Twitter.  

Şi Dacian Cioloş, copreşedinte USR PLUS, l-a felicitat sâmbătă pe Joe Biden pentru victoria la alegerile prezidenţiale din SUA, tot prin intermediul unui mesaj publicat pe reţelele de socializare.

„Noul preşedinte al SUA a câştigat aceste alegeri meritat, cu un program politic consistent, care atinge priorităţi pe care şi eu le susţin atât la nivel european, cât şi în România: un sistem de sănătate mai performant, programe sociale bine ţintite pe categorii vulnerabile şi o aplecare specială către domeniul digital.

Pe aceste domenii am putea viza chiar să extindem parteneriatul strategic. (...) Felicitări, Joe Biden! Felicitări, Kamala Harris, prima vicepreşedintă femeie a SUA! Nu mă îndoiesc că SUA vor rămâne acelaşi partener de încredere pentru România”, a scris Dacian Cioloş pe pagina sa de Facebook. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
Ai aceasta bancnota in portofel Detaliul scapat de toti pana acum va produce surprize majore jpg
Ion Gavrila Ogoranu jpg
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
hipodrom baneasa jockeyclub1 jpg
supermarket jpeg
cruce pixabay jpg
parau peta1 jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net