Klaus Iohannis, la slujba de Înviere alături de soția sa. Urările președintelui

Ultima actualizare:

    Președintele Klaus Iohannis alături de soțieFoto Captură video Youtube
Președintele Klaus Iohannis alături de soțieFoto Captură video Youtube

Președintele României Klaus Iohannis și soția sa au fost prezenți sâmbătă seară la slujba de Înviere din cadrul bisericii patriarhale romano-catolică „Sfânta treime” din Sibiu. La sfârșitul ceremoniei de trei ore, președintele a dedicat un moment pentru a le face urări celor care sărbătoresc azi, 1 aprilie, Paștele, dar și un ”la multi ani!” celor care își vor serba de onomastica de Florii.

„Sărbători fericite! Avem o dublă sărbătoare: unii sărbătorim acum Învierea - şi le doresc «Hristos a Înviat!» - iar mulţi serbăm astăzi Floriile şi le doresc «La mulţi ani» şi o sărbătoare frumoasă!“, au fost cuvintele acestuia din momentul ieșirii din biserică. Cuplul prezidențial a fost ajungând la biserică în jurul orei 21:00 tinându-se de mână. Aceștia au fost primiți cu aplauze pe drum, de câțiva cetățeni aflați în centrul orașului.

Duminica, 1 aprilie, președintele a dorit să le transmită și prietenilor virtuali de pe Facebook, același mesaj călduros. „Tuturor celor care sărbătoresc astăzi Paştele, le doresc să întâmpine Învierea Domnului cu bucurie şi linişte sufletească. Cristos a Înviat! Un gând bun se îndreaptă și spre cei care sărbătoresc în această zi Duminica Floriilor, alături de un călduros „La mulți ani!” celor care își serbează onomastica.” a fost mesajul șefului statului.Acesta a anunțat că își va petrece sărbătorile Pascale alături de familia sa, la Sibiu, la fel ca și anul trecut, conform adevarul.ro

Președintele Klaus Iohannis este de religie evanghelic-luteran, dar participă la slujbele romano-catolice datorită faptului că soția sa este de confesiune greco-catolică. De asemenea, Iohannis a ales să participe în 2015 și la o slujbă ortodoxă în calitate de președinte al României, la Catedrala Mitropolitană din Sibiu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
ulei masline jpg
Ai aceasta bancnota in portofel Detaliul scapat de toti pana acum va produce surprize majore jpg
Ion Gavrila Ogoranu jpg
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
hipodrom baneasa jockeyclub1 jpg
supermarket jpeg
cruce pixabay jpg
parau peta1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net