Klaus Iohannis, mesaj de Paşte: ”Ne manifestăm iubirea faţă de cei dragi renunţând să-i avem lângă noi”

Ultima actualizare:

    Președintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj de Paștefoto: captură/YouTube
Președintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj de Paștefoto: captură/YouTube

Preşedintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj de Paşte, în care spune că anul acesta " ne manifestăm iubirea faţă de cei dragi tocmai renunţând să-i avem lângă noi ".

"Din păcate, sărbătorile pascale de anul acesta ne găsesc într-o situaţie care ne obligă să aflăm mai mult în noi înşine, în casă şi prin rugăciune, lumina şi binecuvântarea Învierii. În aceste zile, ne manifestăm iubirea faţă de cei dragi tocmai renunţând să-i avem lângă noi. Suntem însă mereu în gândurile noastre aproape de ei, iar această comuniune spirituală este legătura cea mai puternică, adevărata forţă care ne va da energia să depăşim momentele dificile prin care trecem. Să ne asumăm acest sacrificiu şi să ne regăsim cu aproapele nostru în taina Învierii, precum şi în rugăciune pentru alinarea suferinţelor celor bolnavi şi pentru sufletele celor răpuşi de epidemie", a transmis Iohannis într-un mesaj video.

Citește și:

Unde se poate urmări Slujba de Înviere 2020 la tv, pe internet și la radio

Cum sărbătorim Noaptea de Înviere acasă. 6 sfaturi ca să simți magia Renașterii Domnului

Președintele a adăugat că semnificaţia profundă a acestor zile este aceea că "împreună, cu dăruire, iubire şi credinţă vom ieşi învingători din greaua încercare la care a fost supusă întreaga omenire".

"Vă urez să primiţi Sfintele Paşti cu sufletele luminate de iubire, speranţă şi credinţă! Hristos a înviat!", a spus Iohannis, în finalul mesajului.

image
image
image
image
image
image
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net