Klaus Iohannis, reacție la criza Covid-19 din PNL. Ține consultările prin videoconferință

Ultima actualizare:

    Klaus Iohannis va ține consultările prin videoconferință după ce premeirul interimar Orban s-a autoizolatfoto: arhiva Click!
Klaus Iohannis va ține consultările prin videoconferință după ce premeirul interimar Orban s-a autoizolatfoto: arhiva Click!

Diagnosticarea senatorului PNL Vergil Chițac cu noul coronavirus a aruncat în aer consultările programate vineri la Cotroceni, pentru desemnarea noului prim-ministru. Cu Toată conducerea PNL în autoizolare din cauza Covid-19, președintele Klaus Iohannis a decis să țină consultările prin videoconferință.

Președintele Klaus Iohannis a decis să țină consultările pentru desemnarea unui nou premier prin videoconferință, după ce conducerea PNL a intrat în carantină din cauza coronavirusului. 

„Având în vedere situația actuală, Președintele României, domnul Klaus Iohannis, a decis să facă consultările cu partidele parlamentare, în vederea desemnării candidatului pentru funcția de Prim-ministru, prin sistem de teleconferință”, se arată într-un comunicat al Administrației Prezidențiale, citat de Digi 24

Conform programului anunțat ieri de Administrația Prezidențială consultările ar fi trebuit să înceapă la ora 13.

Senatorul Vergil Chițac, confirmat cu Covid-19

Toți membrii BPN al PNL se vor izola la domiciliu, a anunțat Ludovic Orban, după ce senatorul Vergil Chițac a fost confirmat cu noul coronavirus. Chițac a participat recent la o reuniune internațională NATO, iar luni a fost în Parlament. Joi, în contextul unor informații apărute în presă despre o eventuală infectare a acestuia cu Covid-19, senatorul a dezmințit vehement pe pagina personală de Facebook.

Citește și:

Studiu Coronavirus. Covid-19 rămâne în organism şi cinci săptămâni de la infectare

Reprezentant OMS: «Strănutul nu este un simptom al Covid-19». La ce trebuie să fiți atenți

image
image
image
image
image
image
jean paul getty captura video jpg
symmetrica facebook jpg
image png
magazin deschis unsplash jpg
1 cum ne poate imbolnavi caldura ce avem de facut in zilele caniculare jpg jpeg
paste catolic 2020 papa francisc vatican jpeg
deschidere drum expres oradea jpg
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net