Un bucureştean de 29 de ani este de negăsit de cinci zile. Ovidiu Adrian Conduruţa a fost văzut ultima dată la 14 februarie, de Valentine’s Day, când a mers să petreacă cu un prieten într-un club. A doua zi i-a fost găsit telefonul mobil, zdrobit pe malul Dâmboviţei, lângă Târgul Vitan.


Rudele îl aşteaptă în lacrimi şi refuză să creadă că i s-ar fi întâmplat ceva rău. Mai mult au demarat o întreagă campanie pe o reţea de socializare în speranţa că vor reuşi să îl găsească pe Ovidiu. Poza acestuia a fost distribuită de aproape 50.000 de mii de oamenii pe facebook.

“ACESTA ESTE FRATELE MEU. A DISPĂRUT DIN NOAPTEA DE JOI 14.02.2013 ÎN ZONA VITAN – BÂRZEŞTI. VĂ ROG DIN SUFLET SĂ DISTRIBUIŢI ACEST MESAJ, POATE CINEVA ARE VREO INFORMAŢIE. MULŢUMESC DIN SUFLET”, este mesajul postat de una dintre surori, dar şi de mai multe rude ale bărbatului.

Una dintre surorile lui Ovidiu Conduruţa a fost sunată vinerea trecută de un bărbat care i-a spus că a găsit telefonul tânărului aruncat, vizavi de Târgul Vitan. Femeia a mers imediat la Secţia 11 de Poliţie unde a declarat dispariţia fratelui. Oamenii legii au întocmit un dosar şi l-au trimis la Serviciul Urmări din cadrul Poliţiei Sectorului 3.

Sora dispărutului, Sorina este disperată şi spune că deocamdată nu a primit nici o veste de la poliţişti. “Am pus poze cu el pe facebook, în speranţa că îl vede cineva sau ne ajută cu vreo informaţie. A mai mers în club să se distreze, dar a doua zi, la prânz cel târziu era acasă”, ne-a spus femeia.

De la prietenul cu care Ovidiu a petrecut în club, rudele nu au putut afla prea multe informaţii. Bărbatul a plecat vineri dimineaţă în Italia, acolo unde lucrează.

Surorile bărbatului spun că fratele lor se purta ciudat în ultimul timp. „Ovidiu se comportă ciudat la băutură, devine agresiv. Anul trecut, în iulie, l-am şi internat la Spitalul Clinic de Psihiatrie Alexandru Obregia. A stat acolo o săptămână unde a primit tratament pentru tulburări mixte de personalitate şi altele, cum au spus medicii. Cu toata astea, după tratament, a fost externat în stare ameliorată. De atunci a avut un comportament ciudat”, a explicat Sorina, potrivit adevărul.ro

În ziua în care a dispărut, tânărul era îmbrăcat cu blugi negri, jachetă neagră şi purta pantofi de aceeaşi culoare.

Cei care l-au văzut pe Ovidiu Adrian Conduruţa, sau au vreo informaţie sunt rugaţi să sune la 112 sau să anunţe cea mai apropriată secţie de poliţie.

Loading...