L-au ajuns blestemele părinţilor Mădălinei Manole

Ultima actualizare:

    Sorin Urziceanu (37 de ani)
Sorin Urziceanu (37 de ani)

La cinci ani de la moartea Mădălinei Manole, bărbatul care i-a vândut otrava băută de artistă a ajuns după gratii. Nu pentru aceste acuzaţii, ci pentru trafic cu persoane care voiau să ajungă ilegal în Europa. ”S-a făcut totuşi dreptate!”, ne-a spus tatăl regretatei artiste.

Sorin Urziceanu, timişoreanul care în 2010 i-a vândut Mădălinei Manole cei 400 ml de Furadan cu care artista s-a sinucis, a fost condamnat la doi ani de închisoare pentru trafic cu migranţi. De data asta, n-a scăpat fără executarea pedepsei, aşa cum s-a întâmplat în 2011, când a fost judecat pentru vânzarea otrăvii. Atunci a primit trei ani, dar cu suspendare.

Acum, prin decizia magistraţilor, pedepsele s-au contopit, aşa că va sta cinci ani după gratii, potrivit Mediafax. Mădălina Manole s-a sinucis în dimineaţa zilei de 14 iulie 2010, chiar în ziua în care împlinea 43 de ani. “E bine că s-a făcut dreptate şi că bărbatul care i-a vândut fiicei mele Furadan a ajuns după gratii. Nici nu mă interesează ce a făcut, el este un criminal în ochii noştri. Îmi pare rău însă că poliţia l-a arestat prea repede pe  Sorin Urziceanu, căci ar fi trebuit să mai livreze două flacoane către cuscra mea de la Botoşani şi unul către fostul meu ginere”, ne-a declarat Ion Manole,  tatăl cântăreţei.

Fostul vânzător de Furadan, un pesticid extrem de periculos, se reprofilase în ultimii ani pe traficul cu indivizi, pe care îi ajuta să ajungă ilegal în Europa. Urziceanu (37 de ani) câştiga bani frumoşi, împreună cu alţi „colegi”, racolând şi călăuzind pakistanezi. 

Ion şi Eugenia Manole îşi plâng fiica moartă în 2010
Ion şi Eugenia Manole îşi plâng fiica moartă în 2010

Click! spune

Furadan este un pesticid extrem de toxic atât pentru oameni, cât şi pentru animale. Acesta este utilizat pentru distrugerea insectelor care atacă o mare varietate de culturi, cum ar fi cele de cartofi, porumb sau soia. Odată ingerat este un neuroparalizant, aşa că nu contează dacă înghiţi un gram sau 20 de grame, tocmai de aceea produsul nu poate fi comercializat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
Statiunea Moneasa jpg
costel corduneanu jpg
scriitorul jpeg
blocuri bucuresti 1024x580 jpg
italia roma 1024x682 jpg
Daci infatisati pe columna lui Traian foto wikimedia commons jpg
Castraveți din grădina lui Dragoș Pătraru Sursa Facebook
download jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net