L-a trosnit pe poliţistul care o apăra de soţul bătăuş

Ultima actualizare:

    Dragoste cu năbădăi: o femeie din Iaşi a sărit în apărarea bărbatului care o agresa, când agenţii încercau să-l încătuşeze
Dragoste cu năbădăi: o femeie din Iaşi a sărit în apărarea bărbatului care o agresa, când agenţii încercau să-l încătuşeze

Opt luni de închisoare cu suspendare! Aceasta este pedeapsa primită de o ieşeancă pentru ultraj, după ce a agresat un poliţist care încerca să o apere de soţul care o bătea. Deşi ţipa de durere în urma pumnilor încasaţi, femeia a sărit în apărarea bătăuşului căruia poliţistul se pregătea să-i pună cătuşele.

Şi bătută, şi condamnată, şi cu banii luaţi! Cristina Oana Stratulat, agresată des de soţul violent, s-a ales, pe lângă pedeapsa cu suspendare, şi cu obligaţia de a-i plăti 3.000 de lei poliţistului pe care l-a lovit. Sentinţa instanţei este definitivă, scrie adevarul.ro.Episodul neverosimil s-a derulat la Iaşi, în noaptea de 7 spre 8 iunie 2014, în jurul orei 2.30. Un taximetrist a sesizat Poliţia întrucât o femeie este lovită în mod repetat, “ţipând de durere”. Poliţiştii au sosit repede şi au aflat că agresorul nu este altcineva decât soţul femeii.

După ce a scos-o pe Cristina Stratulat din mâinile individului violent, unul dintre poliţişti a fost lovit peste faţă de femeie. Fără să se potolească, soţul a devenit şi el agresiv cu poliţiştii. În timp ce bărbatul era pus la pământ, nevasta a sărit în apărarea sa, trăgându-i pe poliţişti de hai­ne.

Mai mult, femeia l-a lovit din nou pe poliţist în zona feţei, fiind imobilizată şi transportată la secţie, unde a continuat să fie agresivă.

Agentul a suferit vânătăi şi zgârieturi, obţinând şi un certificat medico-legal.În timpul procesului, Cristina Stratulat a recunoscut fapta şi a beneficiat, din acest motiv, de o reducere a pedepsei.

“Inculpata Stratulat Oana Cristina declară că recunoaşte, fără rezerve, fapta pentru care a fost trimisă în judecată, că nu solicită administrarea altor mijloace de probă, cu excepţia eventualelor înscrisuri, manifestându-şi totodată acordul pentru a presta muncă în folosul comunităţii”, se arată în motivarea judecătorilor.

image
image
image
image
image
image
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
jean paul getty captura video jpg
symmetrica facebook jpg
image png
magazin deschis unsplash jpg
1 cum ne poate imbolnavi caldura ce avem de facut in zilele caniculare jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net