La 13 ani, alungată de părinţi că a rămas gravidă în urma unui viol

Ultima actualizare:

Totul a început la sfârşitul anului trecut, când mama ei a constatat că fata poartă în pântece un copil. Abia atunci, Elena a îndrăznit să-i spună mamei că, în urmă cu câteva luni, fusese violată de un bărbat. Părinţii fetei, care trăiau separat, nu au suportat situaţia şi au dat-o în grija autorităţilor.

Astfel, de două luni, minora gravidă trăieşte într-un centru maternal cu regim special. Este deja în a şasea lună de sarcină şi va beneficia de îngrijire şi consiliere psihologică până după ce va naşte.

Asta, dacă nu cumva sensibilitatea ei emoţională nu îi va declanşa până atunci un avort spontan, spun medicii. Bărbatul indicat ca fiind autorul abuzului sexual a ajuns în atenţia poliţiei şi riscă să stea după gratii până la 10 ani.

" Poliţia a fost sesizată în noiembrie 2012 de mama fetei care a precizat că fiica ei ar fi fost violată de un tânăr de 24 de ani din oraşul Nehoiu. Poliţiştii au început urmărirea penală împotriva lui", a spus Florina Crucianu, purtător de cuvânt al IPJ Buzău. Cazul gravidei de numai 13 ani nu este sigular. Direcţia pentru Protecţia Copilului  Buzău a primit anul trecut 54 de sesizări cu privire la mămici minore. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net