Povestea incredibilă a început în comuna Mădulari, în sudul judeţului Vâlcea, la începutul acestui an, informează adevarul.ro. În luna martie, Elisabeta, de 47 de ani, şi-a găsit concubinul în pat cu fiica cea mică, Denisa, de 13 ani.


Femeia a alertat autorităţile, care l-au reţinut pe bărbat pentru relaţii sexuale cu un minor. Fata a ajuns la Centrul de Plasament Ana din Râmnicu Vâlcea. Deşi fusese iniţial reţinut, Gheorghe Mircea Piţigoi, în vârstă de 39 de ani, din Lădeşti, a fost lăsat în libertate sub control judiciar, judecătorul considerând că nu este un pericol. La scurt timp după ce a fost eliberat, Piţigoi şi-a convins iubita minoră, aflată la Râmnicu Vâlcea, să fugă cu el în lume.

6-baza-2-15col-pitigoi.jpg

Gheorghe Mircea Piţigoi (39 de ani) a fost reţinut

 

Potrivit unor surse judiciare, bărbatul se ducea, de fapt, în permanenţă să o ia pe fată de la centrul de plasament, aceleaşi surse precizând că au fost înregistrate trei - patru dispariţii cu aceeaşi persoană. În schimb, şeful DJASPC Vâlcea, Nicolae Badea, susţine că fata a fugit doar de două ori. Fata şi iubitul ei au reuşit chiar să fugă în munţi, unde au trăit împreună o săptămână la o stână, până când au fost găsiţi de Poliţie. Bărbatul a reuşit să fugă, iar fata a fost dusă din nou la centrul de plasament. Dat în urmărire, Gheorghe Mircea Piţigoi a fost găsit şi arestat preventiv, în condiţiile în care a încălcat prevederile controlului judiciar impus. 

 
 
Loading...