La 14 ani, a murit în drum spre nunta mamei

Ultima actualizare:

    Tragedia s-a petrecut în localitatea Valea  Călugărească, Prahova (Fotografii: www.phon.ro)
Tragedia s-a petrecut în localitatea Valea Călugărească, Prahova (Fotografii: www.phon.ro)

Zi neagră pentru o femeie din Prahova. În loc să petreacă la nunta ei, a plâns la căpătâiul fiicei. Tânăra de 14 ani a murit într-un accident, în timp ce se îndrepta spre localul în care avea loc evenimentul. Şoferul care o conducea la petrecere a apăsat prea tare pedala de acceleraţie.

Ar fi trebuit sa fie una dintre cele mai frumoase zile din viaţa fetei de 14 ani. Se îmbrăcase frumos şi era nerăbdătoare sa ajungă la nunta mamei sale. Trebuia să ajungă la un restaurant din localitatea Valea Călugărească şi, pentru că era în întârziere, a rugat un prieten să o conducă cu maşina.

Băiatul de 22 de ani avea permis auto doar de câteva luni şi nu a ţinut cont că ploua torenţial şi şoseaua era umedă. A mers cu viteză şi, la un moment dat, a pierdut controlul volanului. Maşina a zburat peste un şanţ, a dărâmat un gard, s-a răsturnat şi s-a oprit abia când s-a izbit violent de o maşină parcată. Copila de 14 ani a fost proiectată prin geam, în afara maşinii şi a murit pe loc.

Tragedia s-a petrecut în localitatea Valea Călugărească, Prahova

simeon stalpnicul png

Fata nu a mai apucat să-şi vadă mama în rochie de mireasă. Nici măcar medicii sosiţi nu au mai putut să o salveze. La aflarea veştii, mama copilei s-a prăbuşit de durere.

Maşina a distrus şi gardul unei case de pe marginea drumului

simeon stalpnicul png

Ziua de sâmbătă, care trebuia să fie una plină de amintiri frumoase, va fi cea mai neagră zi din viaţa ei. Acum, aşa cum cere tradiţia, femeia trebuie să cumpere rochie de mireasă ca să-şi îngroape fetiţa.

Şoferul a fost transportat la spitalul de urgenţă din Ploieşti, însă viaţa lui nu este pusă în pericol. El va fi cercetat pentru omor din culpă.

simeon stalpnicul png

Weekend negru: opt morţi pe şoselele din ţară

SATU MARE. Două persoane au murit, iar trei au fost grav rănite, sâmbătă noapte, după ce un microbuz s-a izbit de un autoturism, în localitatea Lazuri.

ARAD. Două persoane şi-au pierdut viaţa, iar una a fost rănită după ce un autoturism a intrat pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un TIR.

HARGHITA. Un alt accident soldat cu decesul a două persoane a avut loc lângă comuna Lupeni. Şoferul unui autoturism a intrat pe contrasens şi a lovit un autocar.

HUNEDOARA. Doi cetăţeni bulgari au murit după ce şoferul unui TIR nu a adaptat viteza la condiţiile de carosabil umed, a pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens şi i-a lovit în plin. Şoferul vinovat este un bărbat de 39 de ani din Brăila.

image
image
image
image
image
image
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net