La 22 de ani a ajuns cel mai bogat tânăr din România! Ce avere are

Ultima actualizare:

    Tânărul nu poate fi găsit de autorități pentru recuperarea prejudiciuluiFoto: Getty
Tânărul nu poate fi găsit de autorități pentru recuperarea prejudiciuluiFoto: Getty

La doar 22 de ani, are o avere de 22 de milioane de euro, iar afacerea sa continuă să fie prosperă. Este cel mai bogat tânăr din România, iar averea sa a crescut în doar câțiva ani din afacerile cu statul.

Vlad Alexandru Cristescu este numele său, iar potrivit topului realizat de „Capital”, face parte din cei „300 cei mai bogați români”, fiind clasat pe locul 279, informează Adevărul.ro.

Povestea ascensiunii sale în lumea afacerilor, așa cum apare în „Capital”, este de-a dreptul uimitoare. Vlad Alexandru Cristescu este acționarul majoritar al firmei Libri Events, care se ocupă cu „activități generale de curățenie interioară a clădirilor”. Până în anul 2014, compania sa a avut ca obiect de activitate curățenia în bazele sportive. Ulterior, firma și-a lărgit orizontul.

Din 2014, Libri Events a prins mai multe contracte avantajoase și foarte profitabile cu anumite instituții publice, printre care și un contract de nouă milioane de euro cu Metrorex, compania care administrează transportul metroului în București. La acea vreme, atenția a fost îndreptată spre aceste afaceri, întrucât în presă apăruseră informații care arătau că firma avea legătură cu Liviu Dragnea. Pe-atunci, se preconiza că acesta i-ar fi facilitat accesul la contracte pe banii publici. Contractul cu Metrorex a durat patru ani și a adus venituri importante firmei Libri Events.

Dacă în 2010, avea doar nouă angajați și o cifră de afaceri de 1,34 de milioane de lei cu un profit de 90.500 de lei, în 2015 avea nu mai puțin de 401 angajați și o cifră de afaceri de 126 de milioane de lei, cu un profit de 13,2 milioane de lei.

Cam acesta este profilul afaceristului Vlad Alexandru Cristescu, considerat cel mai bogat tânăr din România. Dar în timp ce se cunosc câteva informații despre averea sa impresionantă, pe Internet nu există nicio imagine cu acesta.

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
scoala fara elevi jpg
vant puternic Inquam Photos jpg
Mount erebus hg jpg
p 22 Barcelona WC jpg
musetel jpeg
coins 1726618 1280 jpg
Marea Neagra dupa furtuna sursa foto A I  2 jpeg
nasa china spatiu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net