La 41 de ani, cântăreşte doar 25 kg

Ultima actualizare:

    Claudiu o spală, o hrăneşte,  o piaptănă şi îşi doreşte doar  ca Adriana să se facă bine
Claudiu o spală, o hrăneşte, o piaptănă şi îşi doreşte doar ca Adriana să se facă bine

La 41 de ani, o femeie din Braşov cântăreşte cât un copil de zece ani. O boală cumplită a lovit-o pe Adriana Roman şi a lăsat-o imobilizată la pat. Trăieşte doar cu iaurt, lapte şi perfuzii pentru că stomacul ei nu poate procesa alte alimente. Din această cauză, femeia a ajuns să cântărească doar 25 de kilograme.

Problemele Adrianei au început încă din copilărie. Un vaccin făcut la vârsta de opt ani, i-a afectat picioarele. A stat ani de zile în spitale, iar de la 21 de ani a rămas imobilizată la pat. De atunci, nu îşi mai poate mişca mâinile şi picioarele. Boala ei se numeşte artrită reumatiodă juvenilă şi nu ştie dacă are vreun leac pentru că niciunul dintre medicii care au consultat-o nu a vrut să preia cazul. Aşa că femeia s-a resemnat. Pe Claudiu l-a cunoscut la Braşov, în 2000. Deşi femeia era în scaun cu rotile, Claudiu a simţit că sunt făcuţi unul pentru celălalt şi a cerut-o în căsătorie. Nu regretă acest pas, chiar daca el trebuie să fie în permanenţă alături de soţia lui. Cei doi soţi trăiesc din pensia de handicap a Adrianei şi indemnizaţia de însoţitor. Adică trebuie să se descurce cu aproape 1.100 de lei pe lună, bani din care trebuie să plătească chirie, întreţinere, utilităţi şi să mai cumpere şi mancare.

simeon stalpnicul png

Dar viaţa i-a pus din nou la încercare. Au fost daţi afară din vechea locuinţă şi au găsit chirie într-o garsonieră aflată la etajul doi al unui bloc din Feldioara. Dacă Adriana vrea să iasă din casă, soţul Claudiu trebuie să o urce şi să o coboare două etaje. 

Familia Roman îşi doreşte acum să aibă parte de sărbători liniştite, într-o locuinţă a lor, undeva la parter, în Braşov, aproape de spital şi de medicul de familie. Ştiu că poate nu vor avea un brad împodobit sau o masă îmbelşugată, dar speră că oamenii cu suflet mare îi vor ajuta să ducă o viaţă normală.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fabrica DeLonghi jpg
image
image
image
image
image
image
image png
anul fara vara jpg
Asigurare locuinta - casa FOTO Shutterstock
monezi jpeg
pansies 7210851 1280 jpg
Imperiul Roman, hunii şi goana după aur jpeg
image png
turista vulcan jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net