La 6 ani, participa la orgiile sexuale ale mamei sale

Ultima actualizare:
Casa din Breaza unde locuiau mama şi fetiţa. Orgiile aveau  loc şi aici, şi în apartamentul de la bloc unde stătea Mărgărit
Casa din Breaza unde locuiau mama şi fetiţa. Orgiile aveau loc şi aici, şi în apartamentul de la bloc unde stătea Mărgărit

Copilărie de coşmar pentru o fetiţă de 6 ani, din Breaza, judeţul Prahova. Micuţa ar fi fost violată în repetate rânduri de concubinul mamei sale, de faţă şi cu acordul acesteia. În plus ea era martora orgiilor sexuale pe care le făcea mama ei, o femeie cu grave probleme psihice.

Caz şocant în Prahova. Fetiţa de 6 ani a asistat la scene greu de imaginat care o vor marca toată viaţa. Mama sa, Camelia Cristina Negrei, întreţinea raporturi sexuale cu diferiţi bărbaţi, de faţă cu ea. Spectacolul era oferit de cele mai multe ori în casa femeii, din Breaza, unde venea des în “vizită” concubinul acesteia, Viorel Mărgărit. Un apropiat al familiei, care a văzut o astfel de orgie, a reclamat fapta la Poliţie. Astfel, Viorel Mărgărit a fost arestat preventiv pe 15 iulie şi a fost trimis în judecată pentru viol şi corupere sexuală. Surse din rândul anchetatorilor susţin că acesta ar fi supus-o pe fetiţă la perversiuni sexuale.

Nicoleta Ungureanu, vecină
Nicoleta Ungureanu, vecină

“În urma participării la audieri şi a evaluării situaţiei familiale s-a considerat că este necesară instituirea unei măsuri de protecţie în regim de urgenţă, iar în urma şedinţelor de consiliere s-a aflat că fetiţa ar fi participat şi asistat la relaţiile sexuale întreţinute de mamă cu alţi bărbaţi”, a declarat Laura Datcu, consilier  DGASPC Prahova. Din fericire, expertiza medico-legală a scos în evidenţă că fata este virgină. Între timp, concubinul mamei este în arest, la Penitenciarul Mărgineni şi îşi aşteaptă pedeapsa. Mama fetei este internată în Spitalul Săpoca din Buzău, după ce s-a stabilit că nu ar avea discernământ. Angajaţii DGASPC cer acum decăderea mamei din drepturile părinteşti. Fetiţa a fost luată din casa groazei şi se află acum în Centrul de Urgenţă “Cireşarii” din Ploieşti. 

«Dacă el a făcut aşa ceva, i-aş da pe viaţă»

Elena Urdea, vecină
Elena Urdea, vecină

Nicoleta Ungureanu, vecină: „Îmi pare rău de el că era un bărbat liniştit. Nu-mi vine să cred. Am auzit eu ceva, nu ştiu sigur, mama la fetiţă e un pic mai... Dacă el a făcut aşa ceva i-aş da pe viaţă. Suntem aici vecini, era liniştit, îşi vedea de treabă”. 


    Elena Urdea, vecină
Elena Urdea, vecină

Elena Urdea, vecină: „Povestea e foarte urâtă. Pedeapsă ar trebui să primească toţi care au fost cu ea, nu numai unul singur. Stăteau aici pe balcon toţi trei, copilul, ea şi bărbatul cu care era. Se uita copilul. Povestea pe aici, pe afară. Aşa ceva la noi în Breaza nu s-a întâmplat”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
WhatsApp Image 2024 04 20 at 09 53 05 jpeg
image
image
image
image
image
image
suflet pixabay jpg
Boieri fanarioţi călare şi o trăsură cu o familie de boieri de prim rang; desen de Chevalier Auguste de Henikstein
cavou Iulia Hasdeu jpg
virnant jpeg
Medgidia jpeg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
geto daci jpg
FotoJet (22) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net