La cafea cu Elena Udrea

Ultima actualizare:

    Reporterul Click! s-a aflat incognito  la întâlnire şi  s-a fotografiat  cu blonda
Reporterul Click! s-a aflat incognito la întâlnire şi s-a fotografiat cu blonda

Nimic nu-i umanizează pe politicieni mai mult decât campaniile electorale, iar cea pentru parlamentarele din 11 decembrie nu face excepţie. Elena Udrea, personaj pe cât de pitoresc, pe atât de controversat în ultimul deceniu, atacă acum de una singură Camera Deputaţilor şi, ca să ne convingă, ne-a scos la cafea. Iată ce a ieşit!

Buzoianca în vârstă de 42 de ani încearcă marea cu degetul şi, hăituită de justiţie, face un pariu cu ea însăşi. Vrea să devină parlamentar independent şi e în căutare de electorat bucureştean. N-are un public ţintă şi, în consecinţă, oricine e binevenit. În loc de sondaje costisitoare, Udrea a avut o idee originală pentru sondarea opiniei publice. Prin intermediul paginii sale de Facebook a invitat la cafea pe oricine doreşte s-o cunoască mai în profunzime sau să-i afle proiectele. Reticenţi, ne-am îndreptat şi noi spre o cafenea din zona Pieţei Rosetti, unde ne aştepta „gazda”.


    Udrea a făcut skandenberg  cu SISTEMUL
Udrea a făcut skandenberg cu SISTEMUL

Am ajuns cam la 30 de minute după startul întâlnirii ce avea să dureze două ore. Elena Udrea era deja acolo şi n-aveai cum s-o ratezi. Blondul său radia din stradă, iar de aproape era şi mai intimidantă. Îmbrăcată „casual”, ridicată pe tocuri şi cu un decolteu obraznic, febleţea lui Traian Băsescu părea că le ştie pe toate. Dacă eşti mai slab de înger, după 10 minute eşti tentat s-o pui pe acelaşi scaun cu Angela Merkel şi să te gândeşti deja prin ce locuri să ţi-o tatuezi.

Cu o candoare paralizantă se scuză de fiecare dacă când trebuie să întrerupă discuţia pentru a-şi face poze cu simpatizanţii. Unii i-au adus flori, alţii au venit doar să-i strângă mâna şi să-i ureze baftă, iar un fan înfocat i-a adus la semnat toate afişele cu ea. Momentul a părut chiar s-o mişte pentru 10 secunde. A revenit la discuţia cu noi şi trebuie s-o felicităm că n-a jucat rolul de victimă.


    A încercat să-şi convingă  auditoriul de calităţile sale
A încercat să-şi convingă auditoriul de calităţile sale

„Teoloaga” din ea a răzbit însă puţin. Când toată presa era cu aparatele pornite a strigat la chelner că e 12 fix şi, prin urmare, postul pe care îl ţine cu sfinţenie s-a încheiat şi poate savura în sfârşit păcatul ei nevinovat: cafeaua cu lapte. Nu ne-am supărat! Nu s-a putut abţine. Defect de politician. Telefonul de ultimă generaţie îi vibrează continuu. Tot felul de oameni îi scriu sau o sună. Nu răspunde decât unuia pe care îl are salvat cu „T”. Întreb curios, pentru că ştiu că e perioada când răspunde la orice. „E T de la Traian?” Zâmbeşte şi recunoaşte. „Da, a fost domn’ preşedinte. Voia să vadă dacă e totul ok”. Plec, nu înainte să mă asigure că ea – deputat şi Băsescu – senator ar garanta o luptă spectaculoasă în Parlament. Aşa o fi, dar noi la asta nu ne pricepem. Are decenţa să nu-mi ceară s-o votez, iar eu nu-i urez succes. Simt că are deja din plin.

A făcut mannequin challenge cu invitații la cafea

Ce bine mânuieşte Udrea ciocanul!

Udrea este în campanie electorală şi nu trece o zi fără să provoace vâlvă. Mai întâi a şocat cu sloganul ”O femeie cât zece bărbaţi”. ”Sistemul trebuie demolat ca să apărăm democraţia!”, a explicat blondina. Apoi a apărut posterul în care Elena Udrea sparge un zid cu ciocanul, urmat de caricaturi care, în loc să o supere, au amuzat-o copios: “Ce tare! Dacă mai aveţi astfel de caricaturi, puteţi să le trimiteţi cu încredere pe adresa de e-mail pe care o folosesc în această campanie electorală (cucuveauacyclamen@gmail.com) sau să le postaţi pe contul meu de Internet”, a comentat  deputata, care acum candidează ca independent.Click! spuneElena Udrea– Născută: 26 decembrie 1973, la Buzău– Stare civilă: divorţată– Funcţia din prezent: deputat de Roman– Funcţii ocupate: ministrul dezvoltării regionale şi turismului, în Guvernul Emil Boc– Partide politice: PNL, PDL, PMP– Funcţie vizată: deputat de Bucureşti, ca independent.

simeon stalpnicul png

image
image
image
image
image
image
litoral 1 mai jpeg
cafeneaua veche bucuresti jpg
batalie oarba mures jpg
Horia Constantinescu scaled webp
top10 art geronimo jpg jpeg
controlor tren jpg
postas greva jpg
Paine mucegaita jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net