La ei se poate! Guvernul Canadei are numai somități, al României, ”doctori”

Ultima actualizare:

    Guvernul Canadei este plin de somități
Guvernul Canadei este plin de somități

Românii cunosc doar câteva nume din actualul Guvern al României, în timp ce în Canada sunt doar somități în Executiv. Nu numai că sunt nume sonore, dar sunt aleși pe principul ”omul potrivit, la locul potrivit”.

Ce diferență uriașă! Fotografia cu Guverul Canadei a devenit virală pe Internet. Nu numai că au un premier foarte arătos și tânăr, Justin Trudeau (45 de ani), dar toți miniștri sunt extrem de bine pregătiți pe domeniile lor. Să mai spunem și că este format din 50% femei?

Iată cine ocupă fotoliile de miniștri în Canada!

Premierul este politician, liderul Pardidului Liberal și fiu al fostului prim-ministru al Canadei, Pierre Trudeau.

Ministrul sănătății este un medic.Ministrul transporturilor este un astronaut.Ministrul apărării naționale este un veteran de război.Ministrul tineretului are sub 45 de ani.Ministrul agriculturii este un fost fermier.Ministru al siguranței publice și situațiilor de urgenta este un fost cercetaș

Ministrul cercetării și dezvoltare economică a fost un analist financiar.Ministrul finanțelor este un om de afaceri de succes.Ministrul justiției a fost procuror.Ministrul Sportului și a persoanelor cu handicap este o paralimpic cu deficiențe de vedere.Ministrul pescuitului și pazei de coastă este un etnic inuit.Ministrul Științei este un geograf medical cu un doctorat.Ministrul Imigrației, Cetățenie și Refugiați a fost un critic de imigrație.

De asemenea, cel puțin un ministru este musulman, doi sunt atei. Un alt ministru este într-un scaun cu rotile, iar un altul este homosexual.

Printre membrii cabinetului de la Ottawa se mai află un ministru născut în Afganistan, care a fugit de talibani în 1996, o amerindiană la Justiţie şi doi reprezentanţi al comunităţii sikh, unul numit ministru al apărării iar, altul, un fost şofer de autobuz, ministru al infrastructurii.

simeon stalpnicul png

Premierul este informatician.

Ministrul sănătății este medic chirurg.

Ministrul apărării naționale este licențiat în Drept și Economie.Ministrul tineretului este inginer mecanic.Ministrul agriculturii este inginer agronom.Ministru de interne a fost secretar la o școală din Videle, și-a luat licența în Drept la 30 de ani.

Ministrul cercetării este inginer tehnolog.Ministrul finanțelor este doctor în economie.Ministrul justiției (Florin Iordache) a fost inginer la o fabrică de mobilă din Caracal.Ministrul apelor și pădurilor este inginer în construcții hidrotehnice.Ministrul educației este profesor universitar, predă informatica de gestiune.

Absolut toți membri Guvernului Grindeau dețin o cifră impresionantă de diplome de studii, de master și post universitare, toate obținute în ultimii 15 – 20 ani, iar mulți dintre aceștia au diplome de doctor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
profit record banci jpg
Grasime abdominala_shutterstock 1015212598 jpg
alexandru moruzi (2) jpg
pounds 2391239 1280 jpg
bf17828c1172fb1a0ab3c6f43bf0015c jpg
cos de cumparaturi  jpeg
fugar jpg
Explozie de culoare în Grădina Botanică  FOTO: Complexul Muzeal de Științele Naturii Galați
image
actualitate.net
image
actualitate.net