La hotelul ăsta se fac angajări chiar acum!

Ultima actualizare:

    Hotelul Kakslauttanen face angajări
Hotelul Kakslauttanen face angajări

Cauți un loc de muncă? Ce ai zice să lucrezi într-unul din cele mai faimoase hoteluri din lume. Se fac angajări chiar acum.

În fiecare minut sunt zeci de persoane care deschid pagina de Internet al acestui hotel. Are igluuri de gheață și căsuțe tradiționale din lemn și cea mai mare saună cu fum din lume.

Sunt angajați din toată lumea, iar hotelul Kakslauttanen, din nordul Finlandei, se laudă cu asta. Orice limbă străină, în afară de engleză, este binevenită.

”Kakslauttanen este un loc de muncă extrem de internațional, cu angajații și clienții noștri provin din întreaga lume. În timpul perioadelor noastre cele mai aglomerate avem un personal de aproximativ 80. Noi recrutăm oameni pentru muncă sezonieră în timpul atât vara, cât și iarna, și avem, de asemenea, angajați permanenți. Vă punem la dispoziție cazare și vă putem ajuta cu cererile de viză, dacă este necesar. Toți angajații noștri sunt obligați să vorbească limba engleză bine, așa cum este limba noastră de lucru, alte limbi sunt considerate un plus. Acest hotel este situat în Saariselkä în Laponia finlandeză și avem un birou de rezervare în Tallinn, Estonia”, scrie pe site-ul oficial al hotelului.

Așadar, se caută angajați pentru aproape toate job-urile din turism, de la bellboy, la bucătari, recepționeri, ghizi, maseuri și manager. Lista posturilor și datele hotelului le găsiți pe pagina de Internet a hotelului, la secțiunea carriers.

Cei interesați să își petreacă un concediu în igluurile din sticlă de la Kakslauttanen Arctic Resort trebuie să știe că un sejur de 10 zile costă 3.500 de lei (780 de euro).

image
image
image
image
image
image
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net