La un pas de moarte: a pus camionul cu roţile-n sus

Ultima actualizare:

    Foto: obiectivbr.ro
Foto: obiectivbr.ro

Cascador fără voie! Un bărbat de 36 de ani din Constanţa s-a răsturnat azi noapte cu cu camionul lângă un podeţ din apropierea comunei brăilene Gropeni. În urma testării cu aparatul Drager, a rezultat că şoferul consumase băuturi alcoolice.

Şoferul unui TIR încărcat cu cereale s-a răsturnat cu autotrenul într-o râpă, pe Drumul Judeţean 212. Bărbat a rămas prins în cabina camionului şi a fost nevoie de intervenţia lucrătorilor de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Brăila pentru fi eliberat. Originar din Constanţa, conducătorul auto a fost transportat la Spitalul de Urgenţă din Brăila pentru îngrijiri medicale, dar n-a avut nevoie de internare. În urma testării, a rezultat că şoferul avea o alcoolemie de 0,48 mg/litru alcool pur în aerul expirat.

Pompierii au avut mult de furcă, dar au izbutit să scoată camionul din râpă. Constănţeanul s-a ales cu dosar penal pentru conducere sub influenţa alcoolului. 

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net