La un pas de tragedie! Încă o aterizare de urgență din cauza unui geam fisurat

Ultima actualizare:

    Pandemia de COVID-19 a obligat companiile aeriene să blocheze la sol avioanele pentru mai mult de o lunăFoto: Arhiva Click!
Pandemia de COVID-19 a obligat companiile aeriene să blocheze la sol avioanele pentru mai mult de o lunăFoto: Arhiva Click!

Problemele par să nu se mai oprească pentru aeronavele operate de companiile românești. Astăzi, de dimineață, încă un avion a fost nevoit să aterizeze de urgență, după doar o oră de zbor.

UPDATE: Primarul Constanței, în avionul întors din drum

Primarul municipiului Constanţa, Decebal Făgădău, s-a aflat în aeronava Tarom care a revenit pe Aeroportul Henri Coandă la o oră de la decolare. Edilul mergea în vacanță în Barcelona și a povestit pentru news.ro ce au simțit pasagerii și cum s-a comportat echipajul în acele momente delicate. Făgădău a spus că în momentul fisurării geamului s-a auzit un zgomot similar celui făcut de o cutie de suc scăpată pe jos şi că reacţia personalului de la bord a fost admirabilă, totul desfăşurându-se cu calm şi profesionalism.

“Toată lumea a fost liniştită. Nu a avut nimeni absolut nimic de suferit, totul s-a desfăşurat cu calm şi cu profesionalism. Îi felicit pe cei de la compania Tarom atât pentru comunicarea din timpul incidentului şi pe drumul de întoarcere, dar şi comunicarea după ce am fost preluaţi din aeronavă şi aduşi către aeroport. În momentul de faţă suntem îmbarcaţi într-o altă aeronavă, toată lumea este în siguranţă. Nota zece pentru reacţia Taromului într-un incident destul de neobişnuit, dar fermitatea repetării procedurii este admirabilă. Toată lumea a înţeles că s-a luat cea mai bună decizie pentru siguranţa pasagerilor”, a declarat primarul Decebal Făgădău.

Un avion Tarom care a decolat la ora 08.49 din Bucureşti, având destinația Barcelona s-a întors pe aeroportul Henri Coandă, după doar o oră de zbor. Aeronava a făcut cale întoarsă din cauza fisurării unui geam, lucru care a pus în pericol pasagerii și zborul.

Conform reprezentanţilor Companiei Naţionale de Aeroporturi Bucureşt, avionul a aterizat în siguranţă, potrivit News.ro. Cei 105 pasageri se află în terminalul aeroportului, în zona de îmbarcare și așteaptă o altă aeronavă pentru a decola, din nou, spre destinația lor.

image
image
image
image
image
image
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
image
actualitate.net
image
actualitate.net