La «vânătoare» de lilieci, în beciul blocului

Ultima actualizare:

    Şase lilieci salvaţi din subsolul blocului au fost transportaţi la o clinică din Bucureşti
Şase lilieci salvaţi din subsolul blocului au fost transportaţi la o clinică din Bucureşti

Situaţie inedită în Ploieşti. Reprezentanţii unei asociaţii de protecţia animalelor au fost chemaţi în ajutor de localnicii unui bloc din Ploieşti după ce oamenii au găsit în subsolul clădirii o colonie de lilieci.

Voluntarii ”Wilderness Research and Conservation” au venit imediat. Conform acestora, colonia de lilieci a fost deranjată în timpul hibernării şi a pătruns în toate cotloanele clădirii. “A fost montată o cuşcă specială unde locatarii pot pune animalele care pătrund în apartamente. Periodic, animalele vor fi colectate şi vor fi duse la o clinică de reabilitare pentru animale sălbatice, unde vor fi tratate şi marcate, apoi eliberate în sălbăticie”, au precizat, pe Facebook, voluntarii asociaţiei.

Deja, şase lilieci salvaţi din subsolul blocului au fost transportaţi la o clinică din Bucureşti. De altfel, zilele trecute, asociaţia a primit o colonie de aproximativ 80 de lilieci de amurg salvaţi în timpul unor activităţi de construcţie la un imobil vechi. Colonia a fost salvată de un constructor din Bucureşti în timpul unor reparaţii la un imobil.Scopul asociaţiei ”Wilderness Research and Conservation” este de a cerceta, conserva şi proteja mediul înconjurător, incluzând zonele de sălbăticie, ariile naturale protejate, rezervaţiile naturale, parcuri naţionale şi naturale, monumente ale naturii, specii protejate, fauna şi flora sălbatică din România şi din afara ţării.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
carol i ziua regelui jpeg
image
image
image
image
image
image
Medgidia jpeg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
geto daci jpg
FotoJet (22) jpg
ulei masline jpg
Ai aceasta bancnota in portofel Detaliul scapat de toti pana acum va produce surprize majore jpg
Ion Gavrila Ogoranu jpg
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
image
actualitate.net
image
actualitate.net