Lacrimi după împuşcăturile mortale. “Băieţelul lui Fabian întreabă zilnic de tatăl său”

Ultima actualizare:

    Rudele i-au plâns luni pe cei doi săteni asasinaţi
Rudele i-au plâns luni pe cei doi săteni asasinaţi

Durere în satul doljean Palilua! Ion și Fabian Trandafir, tată și fiu, împuşcaţi vineri de un tânăr de 28 de ani, au fost conduşi luni pe ultimul drum.

Cei doi săteni au fost executați pe uliţă de un individ cu afecțiuni psihice, în urma unei dispute verbale. Dragoș Furtună l-a împușcat pe Fabian de șapte ori, iar pe tatăl acestuia o singură dată, în inimă. Atacatorul a mai tras în doi bărbaţi, rănind unul la mână şi pe celălalt la nivelul feţei, apoi s-a sinucis, împușcându-se în cap. „Criminalul avea un atelier în subsol, unde au fost găsite arme letale modificate şi echipamente de turnat gloanțe. Cartuşele erau ascunse în bidoane de plastic şi în hidrofor“, a detaliat Cristian Ciolacu, procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dolj.   

"L-a rugat să-l lase în viaţă"


    Jale în casa familiei Trandafir
Jale în casa familiei Trandafir

La funeralii au participat luni sute de persoane, iar rudele victimelor erau cu lacrimi în ochi, scrie adevarul.ro. „Fabian și tatăl său n-au făcut rău nimănui. Acest criminal a băgat în mormânt doi oameni nevinovați. Băiațelul lui Fabian întreabă zilnic de tatăl lui, iar noi i-am spus că este plecat să muncească. Nepotul meu i-a cerut iertare acestui criminal și l-a rugat să îl lase în viață. E ciuruit, a tras fără milă în el“, suspină mătuşa lui Fabian. „Eu chiar cred că era terorist. A ieșit la poartă cu o cagulă pe față și cu patru pistoale asupra lui. A împușcat patru persoane fără milă“, se revoltă o localnică.


    Ion şi Fabian Trandafir, tatăl şi fiul seceraţi de gloanţe
Ion şi Fabian Trandafir, tatăl şi fiul seceraţi de gloanţe

Asasinul va fi înmormântat la Timişoara

Dragoș Furtună, criminalul sinucigaș, era din Timișoara şi s-a mutat în Palilula acum șase luni. Asasinul era căsătorit cu Mihaela Furtună, de profesie medic rezident. Vecinii au povestit că tânăra era terorizată de soţ, fiind adesea amenințată cu moartea. Rudele vor ridica marţi cadavrul asasinului, iar înmormântarea va avea loc la Timișoara.

Citeşte articolul complet şi vezi mai multe imagini pe adevarul.ro!

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net