Lara Şaban, ameninţată de fratele său cu dezvăluiri despre «adevărata» ei situaţie din Turcia

Ultima actualizare:

    Lara Şaban  a dispărut din  Constanţa de  la data de 3 mai
Lara Şaban a dispărut din Constanţa de la data de 3 mai

Anchetatorii au stabilit că Lara şi Gilberto erau în relaţii deosebit de tensionate, conflictul dintre ei soldându-se la un moment dat cu un dosar penal.Mai mult, Lara era ameninţată de fratele său pe Facebook, că va fi făcută de râs privind relaţia ei din Turcia cu un bărbat căsătorit.

În trecut, Gilberto Şaban i-a sustras Larei un autoturism marca Porsche Cayenne, pe care apoi l-a înstrăinat unei terţe persoane, în baza unui contract de vânzare-cumpărare pe care fusese falsificată semnătura victimei.

Fapta a făcut obiectul dosarului de urmărire penală nr. 13777/P/2008 al Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa. Dosarul a fost soluţionat prin neînceperea urmăririi penale faţă de Gilberto, după ce Lara şi-a retras plângerea împotriva fratelui ei.

simeon stalpnicul png

Gilberto Ghiunal Şaban

Lara Şaban era în relaţii reci nu doar cu mama sa, ci şi cu cele două surori ale sale. Ea îi spusese unei prietene că Gilberto îşi însuşise suma de 14.000 euro, care aparţinea Larei şi pe care ea o lăsase în casa din Constanţa.

Tânăra încetase să mai trimită bani în ţară fratelui ei, motiv pentru care acesta avea grave probleme financiare.

Între cei doi exista aşadar o stare conflictuală serioasă, agravată şi de gestul lui Gilberto, care a ameninţat-o pe Lara, prin intermediul unui mesaj transmis prin reţeaua Facebook.

Gilberto spunea că o va face de râs pe Lara dezvăluind faptul că ea nu era căsătorită legal în Turcia şi că are o relaţie cu un bărbat căsătorit.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net