Episod sfâşietor în a doua zi de Crăciun! Felix Şoltesz (23 de ani) şi Larisa Cărău (21 de ani) au murit într-un accident rutier, în apropierea comunei arădene Şicula. Cei doi se logodiseră cu o zi înainte şi au fost găsiţi de poliţişti ţinându-se de mână.


Accident rutier grav, luni seară, lângă Şicula (Arad). O maşină Rover 75 condusă de Felix Şoltesz (23 de ani) a fost izbită în plin de un autoturism Audi. Şoferul de 23 de ani a întors maşina fără să se asigure şi a fost izbit violent. Accidentul s-a soldat, în total, cu opt victime, dintre care două au decedat.

Mama băiatului, în comă

Şoferul maşinii Rover şi logodnica sa, Larisa Cărău, o tânără de 21 de ani, au murit în urma impactului. În automobilul lovit se mai aflau trei persoane, printre care şi părinţii şoferului. Ana-Felicia Şoltesz, mama băiatului decedat în accident, se află în comă indusă la Spitalul Clinic Judeţean Arad. Femeia de 45 de ani a fost supusă mai multor intervenţii chirurgicale, starea sa fiind în continuare foarte gravă.

"Este foarte trist!"

Constantin Nicolae Crainic, agent la Poliţia Rutieră, a făcut o dezvăluire tulburătoare pe contul personal de Facebook: „Aseară (n.r. - luni, 26 decembrie) mi-a fost dat să văd la accidentul de la Şicula, cu doi morţi şi şase răniţi, ceva absolut marcant! Cei doi tineri morţi în accident, un tânăr de 23 ani şi o tânără de 21 ani, logodiţi recent, erau decedaţi în autoturism, ţinându-se de mână! Reţineţi, au primit sărutul morţii ţinându-se de mână! A fost ultimul lor gest de tandreţe după impact, cu ultimele lor puteri... Este foarte trist!”.

 

Loading...