Laura Chiriac contraatacă: "Realitatea Tv îmi datorează 4 salarii!"

Ultima actualizare:

    Laura Chriac este fostă jurnalistă la Realitatea Tv şi România Tvfoto: arhiva personală
Laura Chriac este fostă jurnalistă la Realitatea Tv şi România Tvfoto: arhiva personală

Explozie de replici acide între Denise Rifai şi Laura Chiriac, fosta prezentatoare Realitatea Tv, actualmente candidata ALDE la primăria sectorului 1! Înscrisă în cursa electorală, cea din urmă, are încă socoteli neîncheiate cu televiziunea la care a lucrat şi care recent a pus-o la colţ prin Denise Rifai. Acuzată că a furat sloganul unei alte colege şi că nu ar putea să se descurce cu salariul de primar pentru a-şi achiziţiona "lucruri fine", Chirac a lămurit lucrurile.

Colege în trecut, duşmance în prezent. Denise Rifai şi Laura Chiriac nu şi-au ascuns antipatia una faţă de cealaltă, iar în emisiunea electorală prezentată de prima la Realitatea Tv, candidata ALDE nu a fost deloc menajată. Luată prin surprindere, Laura Chiriac a răspuns tirului de întrebări incomode fără să bănuiască niciun moment că astfel vor decurge lucrurile. Contactată de Click!, Laura Chiriac a explicat că nu venise la tv pentru o răfuială, ci pur şi simplu pentru a-şi prezenta planurile ca viitor primar. Luată peste picior că având remuneraţia unui edil nu îşi va putea cumpăra poşete şi pantofi de lux, Chirac a intrat în jocul moderatoarei şi a explicat că în prezent are o familie care o sprijină financiar, însă nu este o victimă a modei.

Laura Chiriac şi Denise Rifai şi-au aruncat replici tăioase
Laura Chiriac şi Denise Rifai şi-au aruncat replici tăioase

"Eu nu am nimic de împărţit, nici cu ea, nici cu alţii. Poate avea ea o comandă de executat. Nu ştiu. Târziu mi-am dat seama ce se întâmplă. Nu am vorbit cu ea după emisiune, din simplu motiv că nici înainte nu discutam prea multe. Realitatea îmi datorează patru salarii şi fata asta are inconştienţa să mă pună la colţ că trăiesc din banii familiei şi din economiile din trecut!? Nu e cazul să vorbim despre poşete şi alte lucruri fine.

Laura conduce un autoturism Volvo C 30
Laura conduce un autoturism Volvo C 30

Eu conduc aceeaşi maşină de zece ani. Şi acum o am în service la reparat. Îi schimb un filtru de particule care costă 1000 de euro, în condiţiile în care întreaga maşină valorează 5000 de euro", ne-a povestit Laura Chiriac. 

Candidata ALDE nu mai are un job stabil din toamna anului trecut când a plecat de la Guvern. Înainte de a lucra la Palatul Victoria ea prezenta emisiuni la Realitatea TV în weekend, dar în vara lui 2014 contractul ei a fost reziliat. Laura Chiriac a lucrat şi la postul România TV, unde prezenta o emisiune pe care o modera alături de Victor Ciutacu. Vedeţi mai jos întreaga discuţie între cele două foste colege 

image
image
image
image
image
image
deschidere drum expres oradea jpg
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
barbat suparat jpg
toaleta freepik jpg
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net