«Le-am cerut să-mi arate chiloţii!»

Ultima actualizare:

    Fetele spun că s-au simţit  umilite, iar părinţii sunt  revoltaţi de metodele  aplicate de directoare
Fetele spun că s-au simţit umilite, iar părinţii sunt revoltaţi de metodele aplicate de directoare

Incredibil câte se pot întâmpla în şcolile din România! Zilele trecute, elevele de la Şcoala Gimnazială din localitatea Călineşti Oaş, judeţul Satu Mare, au fost scoase la careu pentru a fi controlate la chiloţi. Directoarea adjunctă era convinsă că o fată a făcut sex în toaletă şi a vrut s-o prindă.

Se ştie că în pauzele dintre ore, pe holurile şcolilor din România e haos. Fără a fi supravegheaţi, pentru că profesorii se află în cancelarie, elevii îşi fac de cap cum vor: cei mici se aleargă, alţii se bat, iar cei mari se ascund prin tot felul de colţişoare pentru a trage din ţigară sau pentru o porţie de pipăială, aşa ca între colegi.

Un caz revoltător a ieşit la iveală în judeţul Satu Mare. Miercurea trecută, femeile de serviciu de la Şcoala Gimnazială din comuna Călineşti Oaş au găsit în toaletă o pereche de chiloţi. Cu chiloţii în vârf de băţ s-au dus la directoarea adjunctă care a convocat toate elevele în curtea şcolii. Aşadar, directoarea Adriana Ciul a luat poziţia de drepţi şi le-a cerut fetelor, cu ton milităresc, să-i arate chiloţii pe rând. Timorate, elevele s-au conformat şi i-au arătat directoarei-psiholog bulinele şi floricele de pe chiloţi. Când i-a venit rândul unei fetiţe de clasa a V-a, aceasta n-a avut ce să-i arate, întrucât chiloţii ei erau cei găsiţi în toaletă. Mama fetei respective a povestit, pentru informatia-zilei.ro, cum s-a petrecut totul: în pauză, câteva fete s-au stropit cu apă. Din cauză că lenjeria i-a fost udată, fetiţa a hotărât, la repezeală, să scape de chiloţi, aruncându-i, din greşeală, lângă coş.

Directoarea spune că percheziţia corporală a fost, de fapt, o lecţie: "Pentru a afla cine e responsabil şi pentru că nimeni nu a recunoscut, le-am rugat să îşi ridice elasticul de la chilot deasupra beteliei de la pantaloni. Tot ce am făcut a fost pentru a le educa şi pentru a le explica că aşa ceva nu este normal", a declarat Adriana Ciul. Inspectoratul Şcolar Satu Mare s-a autosesizat în acest caz. Prin urmare, aşteptăm măsuri.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
cirese advertorial img 4 jpeg
norvegia pixabay jpg
Femeie care bea ceai FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net