Legea amnistiei şi graţierii a fost respinsă definitiv

Ultima actualizare:
Deputaţii au decis în unanimitate respingerea proiectului
Deputaţii au decis în unanimitate respingerea proiectului

Proiectul controversatei legi a amnistiei şi graţierii, care zăcut în sertarul Comisiei Juridice de mai bine de un an, a fost respins astăzi de plenul Camerei Deputaţilor.

Propunerea de respingere a acestui proiect a venit din partea lui Klaus Iohannis încă din timpul campaniei electorale. După câştigarea alegerilor, Iohannis a cerut Parlamentului să se întrunească marţi pentru a respinge proiectul de lege privind amnistia şi graţierea. „Solicit Parlamentului să se ţină de cuvânt şi mâine (n.r.- marţi) să pună pe ordinea de zi legea amnistiei şi s-o pice. Tot mâine să ia în discuţie toate solicitările venite din partea justiţiei şi să le încuviinţeze pe toate”, a declarat Iohannis, în prima sa conferinţă de presă, după câştigarea alegerilor.


    Deputaţii au decis în unanimitate respingerea proiectuluiFoto Mediafax
Deputaţii au decis în unanimitate respingerea proiectuluiFoto Mediafax

Legea amnistiei şi graţierii a fost respinsă, cu 293 de voturi pentru, un vot împotrivă şi o abţinere. Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, a supus la vot raportul Comisiei Juridice, de respingere a propunerii legislative privind amnistia, deşi astăzi legea ar fi trebuit să intre doar la dezbatere. Zgonea le-a cerut parlamentarilor să voteze împotriva propunerii legislative, "ca să nu mai fie nicio problemă", informează adevărul.ro

image
image
image
image
image
image
436310903 6801597473275047 2085105743623441656 n jpg
ceapa verde adobesotck jpg
image png
bani  foto   Shutterstock jpg
Masina de spalat rufe jpg
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net