Fostul sportiv trece prin clipe cumplite. Leonard Doroftei vrea să ajungă la un compromis cu oficialitățile din Ploiești. El vrea să facă pace cu Primăria din orașul natal și cere un nou spațiu în locul celui dinc are urmează să fie evacuat.


Acesta a declarat, pentru Liberatea, că este disperat și își dorește să ajungă la o înțelegere: „Nu cer luna de pe cer! Îi rog pe cei care au putere de decizie în Ploiești să mă ajute. Să facem un contract pe un an de zile pentru un spațiu cât de mic în care să-mi continui activitatea. Măcar să-mi termin contractele cu furnizorii. Am înțeles, nu se mai poate aici, dar ajutați-mă să nu mor de foame. Vă roagă Leonard Doroftei, cetățean de onoare al municipiului Ploiești! Am o stradă și o sală de sport în Ploiești care-mi poartă numele, dar mor de foame! Am fost aruncat ca o măsea stricată!”.

Leonard Doroftei urmează să fie evacuat, la finalul lunii august. El a primit spațiul respectiv de la Primăria Ploiești, în urmă cu 11 ani, când a fost numit și cetățean de onoare al orașului, Blocul prezintă un risc seismir ridicat, astfel că fostul pugilist a fost notificat să elibereze spațiul. Cu toate acestea, el a declarat că a fost singurul înștiințat de acest lucru și că Primăria nu i-a anunțat și pe restul locatarilor din imobil. Leonard Doroftei a investit 200.000 de euro în această afacere și speră să nu o piardă definitiv. 

 
 
Loading...