Lia Olguța Vasilescu și Claudiu Manda și-au unit destinele în ziua de Dragobete. Cei doi au încercat să țină departe de ochii lumii momentul religios și au amânat petrecerea cea mare pentru 30 martie.


Politicienii au ales să-și unească destinele în Sala Mare a Primăriei Craiova, cununia civilă fiind oficiată de primarul Mihail Genoiu. Mirii au analizat mai multe variante pentru cununia religioasă, dar au hotărât în final să-și jure credință în fața lui Dumnezeu în Biserica Mântuleasa, situată în centrul Craiovei.

 

În privința petrecerii, mirii au stabilit încă de la început unde va avea loc: într-un pub situat la câțiva kilometri de Craiova al cărui prorietar este fiul președintelui Consiliului Județean Dolj.

lia_olguta_vasilescu_cununie.jpg

lia olguta vasilescu nunta
Lia Olguța Vasilescu a devenit doamna Manda
Foto: arhivă personală

 

Cine sunt naşii

Claudiu Manda, preşedintele Comisiei de control SRI din Senat, şi Olguţa Vasilescu, fostul ministru al Muncii, au declarat că au ales să fie cununaţi de un cuplu de prieteni comuni. "Naşul e mai mic decât mine şi ca vârstă, şi ca funcţie. Sunt oameni cu suflet bun, de echipă", a declarat soțul Olguţei Vasilescu.

 

Naşul se numeşte Ovidiu Flori şi este primarul comunei doljene Işalniţa, una dintre cele mai prospere din judeţ. Naşa este Larisa Iuliana Flori, şefă de birou la Direcţia Elaborare şi Implementare Proiecte din cadrul Primăriei Craiova.

Petrecerea cea mare va avea, însă loc, în data de 30 martie 2019. Au optat pentru această variantă întrucât foarte mulți colegi de partid nu puteau să ajungă la nunta de la Craiova în ziua de Dragobete, iar cununia religioasă nu se putea desfășura pe data de 30 martie întrucât nu se țin slujbe fiind Postul Paștelui.  

Petrecerea din 30 martie va avea loc la Riviera Ballroom, un cort special amenajat unde vor putea intra peste 700 de invitați.

claudiu_manda.jpg

claudiu manda
Claudiu Manda este preşedintele Comisiei de control SRI din Senat
Foto: arhivă personală

 

Cei doi politicieni au hotărât să se căsătorească la sfârşitul anului 2018. Olguţa Vasilescu şi Claudiu Manda se cunosc din 1997, dar au format un cuplu câţiva ani mai târziu. Amândoi au mai fost căsătoriţi şi au, fiecare, câte un băiat din relaţiile anterioare. 

Olguța Vasilescu este în politică din anul 1991, fiind promovată și susținută de Corneliu Vadim Tudor. În 2000 a ajuns deputat al României, iar 4 ani mai târziu, Vasilescu a trecut la PSD când a și devenit colegă de partid cu viitorul soț. Claudiu Manda a ajuns în Parlament în anul 2004.

lia_olguta_vasilescu_cununie_1.jpg

lia olguta vasilescu nunta
Lia Olguța Vasilescu și Claudiu Manda lasă petrecerea cea mare pentru 30 martie
Foto: arhivă personală
 
 
Loading...