Lia Olguța Vasilescu și Claudiu Manda au organizat petrecerea de nuntă. Ce rochie a purtat fostul ministru

Ultima actualizare:

    Olguţa Vasilescu şi Claudiu Manda au organizat sâmbătă, 30 martie, petrecerea de nuntă
Olguţa Vasilescu şi Claudiu Manda au organizat sâmbătă, 30 martie, petrecerea de nuntă

Lia Olguța Vasilescu și Claudiu Manda au invitat peste 500 de persoane, sâmbătă, 30 martie, la petrecerea nunţii lor, iar printre invitați se află chiar și președintele PSD, Liviu Dragnea. Evenimentul se desfăşoară într-un cort privat, în comuna Işalniţa din judeţul Dolj.

Fostul ministru al Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, şi Claudiu Manda au organizat petrecerea de după nuntă, sâmbătă, în jurul orei 18.00, într-un restaurant privat din comuna doljeană Işalniţa, al cărei primar este chiar naşul mirilor, Ovidiu Flori, potrivit antena3.ro.

Acest eveniment vine imediat după ce, de Dragobete, cei doi s-au căsătorit în fața ofițerului de stare civilă și s-au cununat și religios. Cununia a fost urmată de o petrecere într-un local din zona centrală a orașului Craiova, ceva mai restrâns.

Lia Olguța Vasilescu s-a căsătorit

Lia Olguța Vasilescu și Claudiu Manda și-au unit destinele în ziua de Dragobete. Cei doi au încercat să țină departe de ochii lumii momentul religios și au amânat petrecerea cea mare pentru 30 martie.

Politicienii au ales să-și unească destinele în Sala Mare a Primăriei Craiova, cununia civilă fiind oficiată de primarul Mihail Genoiu. Mirii au analizat mai multe variante pentru cununia religioasă, dar au hotărât în final să-și jure credință în fața lui Dumnezeu în Biserica Mântuleasa, situată în centrul Craiovei.

Interiorul restaurantului undei cei doi miri au organizat petrecerea de nuntă
Interiorul restaurantului undei cei doi miri au organizat petrecerea de nuntă

Petrecerea a avut în jur de 500 de invitați

Petrecerea de nuntă organizată de Claudiu Manda şi Olguţa Vasilescu a avut loc în seara zilei de sâmbătă, 30 martie, la un restaurant de lux din localitatea doljeană Işalniţa, într-un restaurant numit Riviera Ballroom. Potrivit celor doi miri, mare parte din organizarea petrecerii a căzut în sarcina naşului de cununie Ovidiu Flori, primar în localitatea doljeană Işalniţa, acolo unde are loc evenimentul. 

„Avem 517 invitaţi confirmaţi. Este vorba despre colegi de partid, parlamentari, membri ai familiei, apropiaţi. Domnul Dragnea a ajuns deja. O să se servească un meniu tradiţional oltenesc: cu friptură, sarmale, desert şi tot ce trebuie“, a spus Claudiu Manda în faţa ziariştilor al căror acces a fost permis în sală câteva minute, înainte de sosirea invitaţilor. 

Olguţa Vasilescu a spus că poartă o rochie creată de Roxana Butnaru şi că n-au pregătit un moment special pentru dansul mirilor, dar că ca are „un pic de emoţii", doarece i se pare nu a avut suficient timp sa pună lucrurile in ordine. Întrebat daca are emotii, Claudiu Manda a răspuns afirmativ: „Da, ciudat, dar da. La vârsta pe care o avem chiar avem emoţii", potrivit adevarul.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net