Liceenii care şi-au violat colega minoră, eliberaţi din arest

Ultima actualizare:

    Roxana a spus că a fost drogată şi violată de cinci colegi
Roxana a spus că a fost drogată şi violată de cinci colegi

Cei cinci liceeni acuzaţi că au drogat şi violat o elevă a liceului Internaţional de Informatică din Constanţa, şi trimişi în judecată, au fost eliberaţi. Magistraţii au decis ca ei să primească arest la domiciliu, scrie rtv.net.

Tinerii nu au voie să părăsească imobilul de domiciliu, fără permisiunea organului judiciar care a dispus măsura sau în faţa căruia se află cauza.

De asemenea, ei trebuie să se prezinte în faţa judecătorului de cameră preliminară sau a instanţei de judecată ori de câte ori sunt chemaţi, să nu comunice cu persoana vătămată, cu coinculpaţii şi martorii din dosar, cu membrii de familie ai acestora. În caz contrar, se pot întoarce după gratii.

Cei cinci sunt acuzaţi că, în noaptea de 14-15 decembrie 2013, ar fi profitat de o adolescentă de 15 ani, aflată în stare de ebrietate, şi ar fi întreţinut relaţii sexuale cu aceasta, după care au postat imaginile pe Internet.

În acelaşi dosar a fost trimis în judecată şi Răzvan Claudiu Sîrbu, un tânăr de 23 de ani, acuzat de şantaj. El fusese reţinut pentru 29 de zile, însă acum nu se mai află după gratii.

De la izbucnirea scandalului Roxana B., eleva care îşi acuză colegii de viol, nu a mai dat pe la şcoală, motivând că este bolnavă.

Citeşte şi:

FOTO Răsturnare de situaţie în cazul elevei drogate şi violate de colegi. Uite ce poze posta fata pe Internet!

Detalii noi în cazul fetei de liceu abuzate la Constanţa. Au violat-o, apoi au spălat-o în cadă

EXCLUSIV FOTO La 15 ani, drogată şi violată sau orgie cu 6 colegi?

image
image
image
image
image
image
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net