Liceul din Făget, cuibuşorul iubirilor între profe şi elevi

Ultima actualizare:

    2018. Profesoara i-a trimis mesaje fierbinţi elevului de 16 ani până când acestea au fost găsite de mama băiatului
2018. Profesoara i-a trimis mesaje fierbinţi elevului de 16 ani până când acestea au fost găsite de mama băiatului

„Noi, împreună cu familia ta, te călăuzim spre reuşită şi împlinire, căci tu ne reprezinţi”. E crezul Liceului Traian Vuia din localitatea timişeană Făget, dar realitatea arată că în spatele zidurilor venerabile, unii profesori şi-au uitat menirea şi au relaţii interzise cu elevii. O profesoară de română şi una de franceză au fost prinse deja în mrejele unor astfel de “iubiri”.

“Tu eşti îngerul coborât din cer pe pământ, tu eşti totul pentru mine, eşti dragostea mea, eşti inima mea”. Este unul dintre textele pe care o mamă din Făget l-a găsit acum cinci zile pe telefonul băiatului ei de 16 ani. A fost curioasă de ce telefonul tot piuie şi cum copilul adormise cu cotul pe aparat, femeia a tras cu ochiul pentru a vedea cine tot îi scrie. Ce a văzut o bântuie şi acum. Zeci de mesaje de iubire trimise de o persoană feminină. A crezut că era o puştoaică înfierbântată, dar a făcut investigaţii şi ce a descoperit a şocat-o! Vorbele erau de la profesoara de română a puştiului. Acum mama adolescentului o acuză pe profesoara de română a fiului ei că l-ar fi hărţuit sexual.


    Poveştile de iubire s-au întâmplat la Liceul Traian Vuia din Făget
Poveştile de iubire s-au întâmplat la Liceul Traian Vuia din Făget

“A vorbit cu profesoara, dar aceasta nu a recunoscut, aşa că a mers la toate instituţiile care se puteau implica: inspectoratul şcolar, poliţie, conducerea şcolii”, povestesc pentru Click! surse din anchetă. Cine este cadrul didactic implicat? Potrivit antena3.ro, este vorba de o femeie de 36 de ani, căsătorită cu un ofiţer din Jandarmerie şi cu ani de experienţă la catedră. Adolescentul a afirmat iniţial că nu este ceva serios, dar după câteva zile în care a fost “curentat” de părinţi, s-a plâns că, de fapt, ar fi fost hărţuit de femeia cu 20 de ani mai mare. 

Directorul liceului spune că profesoara nu recunoaşte nimic, deşi mama adolescentului susţine contrariul. Reprezentanţii Poliţiei au început şi ei o anchetă. Au chemat părţile la discuţii şi ieri au fost luate declaraţii de la colegii celor doi protagonişti.


    2015. Profa de franceză nu şi-a ascuns iubirea faţă de un elev de 16 ani
2015. Profa de franceză nu şi-a ascuns iubirea faţă de un elev de 16 ani

Dar se pare că idilele interzise sunt o tradiţie la Liceul Traian Vuia din Făget. În 2015, o profesoară de franceză, Alexandra Minescu, a recunoscut că se iubeşte cu un elev de 16 ani. Cei doi chiar şi-au făcut publică relaţia de dragoste pe reţelele sociale. “Nu este deloc avansată relaţia, suntem prieteni şi mi-am dat seama în timp că nu este deloc bine să am o relaţie altfel decât profesională cu el. Nu ştiu unde s-a realizat schimbarea (dintre o relaţie profesor-elev într-una de dragoste, n.r.) dar am pus capăt. Nu este bine pentru statutul meu de profesoară această situaţie. Nu m-am gândit că o să am probleme”, a recunoscut în final cadrul didactic, care şi-a asumat relaţia. 

Au trecut aproape trei ani de atunci şi lovitură de teatru: profesoara de franceză a fost iertată şi lăsată să profeseze în liceu!

Parteneri

image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net