Lider ALDE, despre protestarii împotriva grațierii: “Animalelor, mi-e scârbă de voi”

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

De miercuri seară, 18 ianuarie, oamenii au început să iasă în stradă împotriva legii amnistiei și grațierii. La București, Timișoara, Iași, Ploiești, Brașov , Sibiu sau Cluj, mii de români s-au strâns în piețele publice pentru a-și striga oful. Au fost scandări anti PSD și pro DNA, iar asta i-a scos din sărite pe unii.

Și nu e de mirare că printre cei mai vocali a fost Cătălin Beciu, vicepreședinte fondator ALDE și fost secretar de stat, care sare în apărarea propriului partid, dar și a colegilor de coaliție, PSD. Acesta a scris un mesaj controversat pe Facebook, în care a folosit cuvinte extrem de dure.


    Cătălin Beciu este vicepreședinte ALDEFoto: deprahova.ro
Cătălin Beciu este vicepreședinte ALDEFoto: deprahova.ro

"Ieri a avut loc prima manifestație nazistă, din ultimii şaptezeci de ani, în România. Au iesit nişte cretini care vor tortură în locul privării de libertate şi lagăre de exterminare în locul închisorii. Mai vor şi încălcarea Constituției, care garantează dreptul la demnitate şi la tratament uman. Animalelor, mi-e scârbă de voi. De toți ăia care ați fost pe stradă, aseară. Atât de scârbă încât aş ieşi împotriva voastră, tot acolo, în stradă. Doar că vreau să fiu sigur că pot să respect Constituția, care vă garantează dreptul la viață... Astăzi, nu sunt sigur. Fac spume când văd nazişti.  Multe spume. Jos Kovesi, Iohannis, Mungiu Micțiunedi și, în general, jos cretinii şi naziştii! Editez: A, ştiu că limbajul nu-i politic. Şi? Sunt om de afaceri", a scris Cătălin Beciu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net