Liderul clubului de motocicliști Hells Angels, arestat pentru trafic de droguri. Ce au găsit polițiștii la percheziții

Ultima actualizare:

    Liderul clubului de moticicliști Hells Angels România a fost arestat
Liderul clubului de moticicliști Hells Angels România a fost arestat

Liderul clubului de motociclişti Hells Angels Bucureşti, şi doi neozeelandezi au fost arestaţi preventiv în urma unei decizii a Curţii de Apel Bucureşti, în dosarul de trafic de cocaină instrumentat de DIICOT. Potrivit procurorilor, rețeaua era coordonată de persoane aflate în detenție în Noua Zeelandă, iar drogurile au fost traficate din SUA unor grupări cunoscute de crimă organizată din Europa și Noua Zeelandă.

O rețea internațională de trafic de droguri, coordonată dintr-o închisoare din Noua Zeelandă, a fost oprită de forțele de ordine române, în colaborare cu cele americane. În urma perchezițiilor au fost arestați doi neozeelandezi și liderul grupării Hells Angels București.  

La percheziţii au fost folosite drone de supraveghere, fiind găsite într-un depozit 12 motociclete şi două autoturisme de lux, mari sume de bani, o armă letală şi cantitatea de 100 de grame de cocaină. Drona a surprins exact momentul în care oamenii trimiși la București pentru a negocia un transport de sute de kilograme de cocaină stabileau, împreună cu românul implicat, ultimele detalii.

Potrivit DIICOT, liderul Hells Angels din România a fost prins în flagrant având asupra lui suma 50.000 euro, în numerar şi actele de proprietate a două imobile, reprezentând o parte din plata cantităţii de cocaină care ar fi trebuit să ajungă în România.

image
image
image
image
image
image
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net