Liderul sindical din Poliţie, Iulian Surugiu, a fost reţinut pentru 24 de ore

Ultima actualizare:

    Iulian Surugiu, preşedintele Sindicatului Naţional al Agenţilor de Poliţie, a fost reţinut într-un dosar de evaziune fiscală.foto: news.ro
Iulian Surugiu, preşedintele Sindicatului Naţional al Agenţilor de Poliţie, a fost reţinut într-un dosar de evaziune fiscală.foto: news.ro

Iulian Surugiu, preşedintele Sindicatului Naţional al Agenţilor de Poliţie, a fost reţinut, vineri, alături de alte 12 persoane, într-un dosar de evaziune fiscală.

E acuzat de evaziune fiscală

Liderul Sindicatului Naţional al Agenţilor de Poliţie, Iulian Surugiu, a fost reţinut pentru 24 ore, de procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti, potrivit unor surse judiciare. Alături de Surguiu au mai fost reţinute 12 persoane, într-un amplu dosar de evaziune fiscală.

Surugiu este suspectat că ar fi coordonat firma pe care o trecuse pe numele soţiei sale şi că a introdus în contabilitate cheltuieli fictive, ca urmare a unor contracte încheiate cu firme fantomă, ce aveau ca obiect de activitate construcţiile şi fierul vechi, au declarat surse judiciare, pentru News.ro.

”El a administrat în mod direct firma şi a înregistrat cheltuieli fictive. Suma totală a prejudiciului din dosar este de aproape două milioane de euro”, au menţionat sursele citate.

Poliţişti şi procurori ai Parchetului Curţii de Apel au făcut, joi, 45 de percheziţii în Bucureşti, în Ilfov şi în Giurgiu, la 28 de persoane suspectate de evaziune fiscală. Una dintre percheziţii a avut loc la locuinţa lui Iulian Surugiu, liderul Sindicatului Naţional al Agenţilor de Poliţie.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net