Lidia Vadim: ”Când trăia tata făceam 3-4 vacanțe, acum am fost doar la niște prieteni”

Ultima actualizare:

    Eugenia și Lidia au fost răsfățate de tatăl lor, Corneliu Vadim Tudorfoto: arhivă personală
Eugenia și Lidia au fost răsfățate de tatăl lor, Corneliu Vadim Tudorfoto: arhivă personală

De doi ani, fiicele lui Corneliu Vadim Tudor și-au luat viața în propriile mâini și încearcă să se descurce cu pensia de urmaș și cu veniturile din vânzarea revistei ”România Mare”. Fiica cea mare, Lidia, ne-a povestit despre trecerea de la traiul de prințesă, la cel de ”Cenușăreasă”.

Nu era doar un tată pentru fiicele lui, ci un zeu. Pe data de 14 septembrie s-au împlinit doi ani de când Corneliu Vadim Tudor a încetat din viață, iar Lidia și Jeni încă nu acceptă ideea că au rămas orfane. De doi ani sunt cu umerii împovărați de griji, datoriile familiei și traiul greu maturinzându-le peste noapte. Din fetițele cu codițe alintate ”prințese”, cele două fete s-au trezit cenușărese. Lidia are 27 de ani, face masterul în Psihologie Clinică și se ocupă de revista ”România Mare”, care-i aduce un venit de puțin peste 2.000 de lei.


    Când erau mici, fetele erau plimbate peste tot de celebrul lor tată
Când erau mici, fetele erau plimbate peste tot de celebrul lor tată

Jeni are 23 de ani, face masterul în Comunicare Internațională și Diplomație Publică și are 1.000 de lei pensia de urmaș a tatălui, la care se adaugă veniturile din machiajele pe care le realizează în timpul liber. Mama lor trăiește și ea din aceeași pensie de urmaș, de 1.000 de lei, astfel că ajutorul de bază în casă rămân tot ele. Nu mai are cine să le răsfețe:”Nu ne permitem să fim prințese. Trăim din ce câștig eu la revistă și din pensia de urmaș pe care o încasează mama și sora mea, adică 2.000 de lei. Nu e ușor, dar ne-am călit. Înainte, cu tata, ne permiteam orice. Nu am fost exagerate în cheltuieli, nu ne cumpăra chestii de firmă, însă uite, spre exemplu, atunci puteam să mergem de 3-4 ori pe an în vacanțe în străinătate, acum am fost 4 zile pe la prieteni, prin țară. E mai greu, dar ne-a învățat situația să fim niște luptătoare”, a declarat Lidia Vadim pentru Click!


    Lidia şi Jeni, într-o vacanţă alături de Corneliu Vadim Tudor
Lidia şi Jeni, într-o vacanţă alături de Corneliu Vadim Tudor

Și, mai au o cheltuială în plus, destul de mare, pentru că duc mai departe pasiunea pentru câini a fondatorului Partidului România Mare. ”Avem 27 de căței, am luat doi dintre cățeii care se aflau la sediul partidului, mai avem și de la adăpost. Ne ocupăm de ei, îi scoatem afară în grupuri de câte 3- 4 căței, uneori și de trei ori pe zi. Unii mănâncă boabe, alții tacâmuri fierte”, ne-a mai spus Lidia. Cea mai mare grijă rămâne cea legată de revistă, pentru că vrea să ducă mai departe  ceea ce a clădit tatăl său. ”De doi ani sunt acolo, am încercat să păstrez linia pe care a făcut-o tata. Nu ne mai axăm pe politică foarte mult, ci pe literatură, istorie, cultură. Hrănește multe guri revista asta și, dacă se închide, va fi o mare suferință pentru zeci de familii”, ne-a mai spus fiica lui Corneliu Vadim Tudor.  

simeon stalpnicul png


    Corneliu Vadim Tudor a murit la 65 de ani Foto: Adevărul
Corneliu Vadim Tudor a murit la 65 de ani Foto: Adevărul

Vadim Tudor a lăsat datorii de 50.000 de euro

Fostul președinte al PRM a murit la vârsta de 66 de ani, pe data de 14 septembrie, în urma unui infarct. Corneliu Vadim  Tudor era fondatorul Partidului România Mare, în 1990  înființase revista ”România Mare”,  fost membru al Parlamentului European şi fost senator. Acesta a lăsat datorii în urmă, iar fiicele sale au fost nevoite să scoată la licitație multe bunuri de valoare care i-au aparținut, pentru a acoperi restanțele. ”Am plătit datoria către Ana Birchall, în valoare de 45.000 de euro, dar și altele, care în total au trecut de 50.000 de euro”, ne-a  mărturisit Lidia.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net