Litoralul altfel: cozi, prostituate și nudiști

Ultima actualizare:

    Bară la bară pe șoseaua care face legătura între stațiunile de pe litoralFotografii: Blitz
Bară la bară pe șoseaua care face legătura între stațiunile de pe litoralFotografii: Blitz

De toate pentru toți, la malul mării. Ți-e dor de stat în trafic, ai parte de kilometri de cozi de mașini între stațiuni. Vrei să te bronzezi uniform, te duci la nudiști. Atenție, însă, părinți, copiii nu prea au ce căuta aici! Și, în final, dacă te simți singur pe litoral, „fetițele” au oferte speciale pentru tine. Iată ce imagini inedite au surprins fotoreporterii Click! la mare, în ultimele zile!

Chiar dacă vremea nu-i strălucită la malul mării, acolo pare că s-a mutat jumătate de Românie. Se potrivesc perfect versurile unui cântec al trupei Vama: „Hai să ne mutăm la mare/ O țară de orașe goale/ Singura noastră scăpare/ Să rămânem toți la mare”. Ei bine, cam așa le-ar plăcea să facă, dacă ar putea, turiștilor aflați în vacanță pe litoral. Și asta, pentru că pe litoral, viața se trăiește cu intensitate maximă.

Cheful turiștilor e stricat puțin însă de traficul dintre stațiuni, care este infernal! Ca în fiecare an, aici, se mută aglomerația de la oraș. Mai ales, la sfârșit de săptămână, când se formează kilometri de cozi de mașini. Fotoreporterii Click! au surprins un astfel de moment al zilei, când turiștii au circulat bară la bară pe o distanță de câțiva kilometri.


    Turiștii stau la coadă ca să-și cumpere de mâncare
Turiștii stau la coadă ca să-și cumpere de mâncare

Cozi nu sunt, însă, doar pe șosea, ci și pe la terase, mai ales în jurul prânzului, când oamenii caută să-și astâmpere foamea după atâta bălăceală și plajă. În Mamaia, de pildă, fotoreporterii Click! au surprins o coadă pe mai multe rânduri la un supermarket care are și zonă de grill. Printre preparatele preferate de turiști sunt micii, cârnații la grill și puiul la rotisor, prețurile acestora fiind mult mai accesibile decât cele practicate de unele terase și restaurante de pe litoral.


    Prostituatele își ademenesc clienții, de pe marginea șoselei
Prostituatele își ademenesc clienții, de pe marginea șoselei

Prețuri convenabile și chiar oferte inedite au și „fetițele” de pe litoral. Și ne referim aici la cele pe care le vedeți pe marginea drumului, prin boscheți. Acestea au început „să funcționeze” ca o adevărată firmă de marketing. În lipsă de clienți, ele dansează pe marginea drumului pentru a-și ademeni clienții. Au chiar și ore în care fac oferte de genul „1 leu scurtul”. Prețul la boschet pentru un pachet „full” este de 50-60 de lei. În schimb, prostituatele de lux își oferă serviciile prin anunțuri la mica publicitate, acestea având cartierul general la blocurile Summerland, din Mamaia Nord, aflate vizavi de cluburile de fițe. Prețurile lor sunt mai piperate, între 200 de lei și 100 de euro pentru o oră.


    Pe plaja nudiștilor toată lumea este foarte relaxată
Pe plaja nudiștilor toată lumea este foarte relaxată

Când ajungi însă pe plajă, uiți de toate cozile și prețurile, mai ales dacă nimerești într-o zonă frecventată de nudiști. Și chiar ai putea să nimerești aici, având în vedere că niciun panou nu avertizează că în zona respectivă costumele de baie sunt puse în cui. De toate vârstele, sexele, mărimile, culorile și orientările, turiștii de la nudiști par cei mai relaxați de pe litoral. Goi-pușcă stau la plajă nestingheriți, când pe burtă, când pe spate, leagă prietenii, se bălăcesc și n-au absolut nicio inhibiție. Problema e că printre aceștia se află și copii care, parcă, n-ar trebui să-și petreacă vacanța aici.


    Copiii n-ar trebui să fie aduși de părinți pe astfel de plaje
Copiii n-ar trebui să fie aduși de părinți pe astfel de plaje
image
image
image
image
image
image
mihaela bilic instagram jpg
436310903 6801597473275047 2085105743623441656 n jpg
ceapa verde adobesotck jpg
image png
bani  foto   Shutterstock jpg
Masina de spalat rufe jpg
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net