Liviu Dragnea consideră ”mitingul diasporei”o lovitură de stat și îl amenință pe Iohannis cu proteste

Ultima actualizare:

    Liviu Dragnea consideră că președintele României, Klaus Iohannis instigă la violență ți trebuie suspendat
Liviu Dragnea consideră că președintele României, Klaus Iohannis instigă la violență ți trebuie suspendat

Războiul între Palate se duce acum cu toate armele și se aruncă pe piață tot felul de scenarii, pe principiul”fiecare crede ce vrea”. Liviu Dragnea a declarat marţi seară, la Antena 3, ceea ce nimeni până acum nu a îndrăznit:”mitingul din 10 august a fost o tentativă de lovitură de stat eşuată”.

Șeful PSD și al Camerei Deputaților a prezentat mitingul ca un film de commando. Deși se afla la una dintre vilele de protocol ale RAAPS de la Neptun și nu a fost interesat decât printre picături de”mitingul diasporei”, Liviu Dragnea știe tot!

„Eu am văzut o tentativă de lovitură de stat eşuată. Asta am văzut. Asta se dorea. Asta se vorbea pe reţelele sociale. Şi s-a văzut. Adică ceea ce a făcut Iohannis cu acel mesaj, acea postare pe Facebook iresponsabilă din partea unui şef de stat, să inciţi în continuare la violenţe exact în minutele în care fata jandarm era aproape linşată de nişte brute, de nişte animale. A fost o organizare paramilitară foarte bine pusă la punct”, a dezvăluit tranșant, Liviu Dragnea la Antena 3. Deși a spus supărat că serviciile secrete nu au informat correct Guvernul ce se pregătește, Dragnea este convins că protestatarii au vrut să dea jos Guvernul prin violenţe şi că „sigur au fost adunaţi de cineva”.

„Am fost marcat profund, am crezut că va fi omorâtă fata aia acolo. Mi-am dat seama că tot ce se vorbea era adevărat. Aveau nevoie de cel puţin un mort ca să iasă să spună să plece Guvernul(…). Jandarmii erau loviţi şi Iohannis le spunea «lăsaţi-vă loviţi». Jandarmeria a acţionat legal, cu respectarea regulamentului. Nu am văzut nicio intervenţie disproporţionată. Asta cu diaspora a fost o păcăleală. Sigur au fost adunaţi de cineva acolo”, a povestit Dragnea care nu a vrut să spună de unde are aceste informații. Întrebat dacă a primit informaţii de la SRI în legătură cu ce se poate întâmpla la mitingul diasporei, Liviu Dragnea a spus că nu a primit nimic, dar este sigur că toate informaţiile au ajuns la şeful statului.

Dragnea a lansat și amenințări la adresa președintelui României, Klaus Iohannis.”Există o fierbere foarte mare în partid - asta e fierberea, nu scrisorile unor colegi şi colege - că de ce nu începem şi noi protestele la poarta lui Iohannis? Şi este foarte posibil să începem lucrul ăsta. O să avem un Comitet Executiv la sfârşitul lunii şi o să decidem”, a avertizat Dragnea. Acesta a spus că vrea în continuare suspendarea lui Iohannis și că s-a întâlnit la sfârșitul săptămânii la mare,”la o bere” cu șeful Senatului, Călin Popescu Tăriceanu și au discutat despre acest lucru

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net