Liviu Dragnea s-a prezentat marți seara, 21 noiembrie, la sediul Direcției Naționale Anticorupție (DNA), după ce a fost convocat pentru a i se comunica sechestrul pus pe avere în cazul dosarului legat de Tel Drum. La fața locului au fost trimise trupe de jandarmi pentru a asigura ordinea publică.


UPDATE 18.00: Liviu Dragnea a ieșit din sediul DNA, fără să dea vreo declarație. A fost cu greu condus de jandarmi către mașină, prin mulțimea de protestatari.

În cazul acestui dosar există suspiciuni că au fost făcute fraude cu fonduri europene care se ridică până la valoarea de 21 de milioane de euro, informează Digi24. Precum în cazul convocării precedente la DNA, președintele PSD a fost întâmpinat de un grup de susținători, printre care Marian Neacșu, secretarul general al PSD, dar și de un grup de contestatari care i-au cerut în cor demisia.

171121_dna_dragnea_iesire_02_inquam_photos_octav_ganea.jpg

dragnea
Dragnea a fost convocat pentru a i se comunica sechestrul pus pe avere în cazul dosarului legat de Tel Drum
Foto: Inquam Photos

Digi24 a transmis de la fața locului sosirea lui Dragnea la DNA și a surprins îmbulzeala care s-a produs în momentul în care a apărut liderul PSD. A fost nevoie de un dispozitiv format din 20 de jandarmi pentru a asigura ordinea publică. Aceștia abia au reușit să-i facă lui Liviu Dragnea culoar pentru a putea intra în sediul DNA.

20171121183219_img_4249-01.jpeg

dragnea
Grupul de contestatari i-au cerut în cor demisia
Foto: Inquam Photos

Liviu Dragnea este acuzat pentru fapte comise pe vremea când conducea CJ Teleorman, de constituirea unui grup infracțional organizat, două infracțiuni de folosire sau prezentare cu rea-credință de documente ori declarații false, inexacte sau incomplete, dacă fapta are ca rezultat obținerea pe nedrept de fonduri europene și două infracțiuni de abuz în serviciu cu obținere de foloase pentru sine sau pentru altul, menționează sursa citată.

 
 
Loading...