Liviu Dragnea, față în față cu internautul care îi datora o ladă de bere! Ce pariu nou au făcut cei doi

Ultima actualizare:

    Liviu Dragnea, față în față cu Bogdan Lungu, savurând din berea adusă de acesta Foto: Inquam Photos
Liviu Dragnea, față în față cu Bogdan Lungu, savurând din berea adusă de acesta Foto: Inquam Photos

Bărbatul care îi datora lui Liviu Dragnea o ladă de bere s-a ținut de promisiune și s-a prezentat la sediul PSD din Kiseleff, pentru a-și onora promisiunea. După ce Liviu Dragnea l-a primit cu mici, așa cum stabiliseră, cei doi au făcut și un nou pariu.

Internautul care a pierdut pariul în fața liderului PSD Liviu Dragnea s-a prezentat la sediul partidului din Kiseleff, exact așa cum declarase pe Facebook. Acesta i-a dus o ladă de bere lui Liviu Dragnea, chiar dacă nu este un simpatizant al acestuia. După ce liderul PSD s-a ținut și el de cuvânt și a adus mici, bărbatul a refuzat să mănânce, pe motiv că nu-și dorește, dacă aceștia vin de la domnul Dragnea. „Micii îmi plac, mănânc, dar nu vreau de la dumnealui. Sub nicio formă, nu sunt un susținător al lui Liviu Dragnea”, a spus bărbatul. Acesta a susținut că tot acest eveniment ar fi o „pomană electorală”, conform Digi24. 


    Bogdan Lungu, internautul care îi datora o ladă de bere lui Dragnea, ținându-se de promisiuneFoto: Inquam Photos
Bogdan Lungu, internautul care îi datora o ladă de bere lui Dragnea, ținându-se de promisiuneFoto: Inquam Photos

După un moment de convorbire între cei doi, aceștia au ajuns să stabilească și termenii unui nou pariu. Bărbatul, pe numele său Bogdan Lungu, i-a spus lui Dragnea că PSD nu va putea să inaugureze mai mult de 150 de km de autostradă până în 2020, dar dacă acest lucru se va întâmpla, îi va aduce liderului o nouă navetă de bere. Liderul PSD a acceptat pariul, miza pusă în joc fiind tot o ladă de bere, susținând, încrezător, că vor exista mai mult de 150 de kilometri. „Și atunci mâncați și mici?”, a glumit Liviu Dragnea, iar Bogdan Lungu a răspuns afirmativ. 


    Liderul PSD față în față cu internautul care l-a provocat Foto: Inquam Photos
Liderul PSD față în față cu internautul care l-a provocat Foto: Inquam Photos

Această situație a luat naștere pe Facebook, în urmă cu o săptămână, unde există și un eveniment denumit „Grătar la Dragnea”, pe fondul celor declarate de cei doi prin intermediul rețelei de socializare. Bogdan Lungu a fost cel care l-a provocat pe L. Dragnea să publice o poză cu dumnealui, pentru a demonstra că el este cel care își scrie mesajele și comentariile de pe Facebook, miza fiind bineînțeles, lada de bere. Dragnea a intrat în joc și a publicat o poză, ce îl înfățișa pe acesta, în timp ce se afla la volanul mașinii, iar descrierea pozei a fost cea care a pornit toată tevatura. „Cum rămâne cu naveta cu bere”, a scris acesta în completarea pozei, susținând că îl așteaptă pe internaut luni la sediul PSD din Kiseleff cu mici, ca să fie tacâmul complet, pentru un grătar. La scurt timp, internauții au mediatizat informațiile și au creat un eveniment special pe Facebook, unde în jur de 10.000 de persoane au anunțat că doresc, de asemenea, să ia parte la „petrecere”. „Sunt din Galaţi. Luni vin cu naveta cu bere. Să văd dacă am cui să dau pariul pierdut. Râdeţi, glumiţi... dar eu chiar mă duc la ora şi locul stabilit. Să vedem...”, a scris Bodan Lungu, arătând că intenționează să se țină de cuvânt. 

Momentan, curtea sediului PSD este închisă, ca măsură de securitate, în caz că cei ce au declarat că vin erau și ei la fel de serioși ca Bogdan Lungu. Deși acesta din urmă a refuzat micii liderului politic, L. Dragnea i-a servit pe reporteri și pe jurnaliști, cu micii aduşi de la ferma fiului său. 

image
image
image
image
image
image
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net