Președintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, a acceptat o provocare a Antenei 3, în care a răspuns mai multor întrebări cu tentă personală. Cu această ocazie, Dragnea a mărturisit că este îndrăfostit de o tânără blondă și că e pasionat de jocul Angry Birds.


"Iubesc o fată blondă", a dezvăluit liderul PSD în cadrul unei emisiui de la Antena 3. De asemenea, a recunoscut că îl pasionează jocul Angry Birds: "Din când în când, seara, poate o jumătate de oră, poate o oră, maxim, joc angry Birds, Angry Birds Friends."
La capitolul cărți citite, Liviu Dragnea a mărturisit că, după cum își amintește, prima carte citită a fost "Amintiri din copilărie".
Președintele PSD este divorțat de prima soție, Bombonica, dar a fost foarte rar observat în public cu iubita sa de doar 24 de ani. Potrivit Adevărul,ro, cu trei zile înainte de Crăciun, în timpul unei petreceri cu vin vin fiert, șorici, colindători și muzică românească, organizată în curtea sediului PSD din Kiseleff, Dragnea s-a afișat cu partenera sa, Irina.

dragnea_la_petrecere.jpg

liviu dragnea
Iubita lui Dragnea este femeia cu fular roșu
Foto: Adevărul
 
 
Loading...