Liviu Dragnea, nesigur cu privire la căsătoria cu iubita tinerică? «Nu știu dacă acceptă»

Ultima actualizare:
Irina, sorbindu-și din priviri iubitul
Irina, sorbindu-și din priviri iubitul

Deși anul trecut iubita liderului PSD Liviu Dragnea, Irina Tănase, făcea „parada modei” cu un inel de logodnă care nu a trecut deloc neobservat, se pare că cei doi nu au purtat încă o discuție serioasă cu privire la marele eveniment. Chiar dacă Dragnea a dezvăluit că este pregătit să-și pună pirostriile, se pare că acesta se teme de faptul că tânăra în vârstă de 26 de ani care i-a furat inima ar putea să îl refuze.

Liderul PSD, în vârstă de 56 de ani, a anunţat în data de 10 martie 2018, la congresul PSD, că va face pasul cel mare, după ce la eveniment camerele de filmat au surprins imagini cu bijuteria de pe inelarul Irinei Tănase. 

Irina este logodnica omul politic din luna mai 2016, și, se pare, că este și femeia cu care liderul PSD este pregătit să facă pasul spre o nouă căsnicie. Cei doi sunt mereu de nedespărțit în cadrul evenimentelor la care participă împreună, chiar dacă există o diferență de vârstă de 30 de ani între ei, fiind adesea surprinși în momente tandre sau sorbindu-se din priviri.


    Irina, sorbindu-și din priviri iubitul Foto Inquam Photos/ Octav Ganea
Irina, sorbindu-și din priviri iubitul Foto Inquam Photos/ Octav Ganea

Ce spune Liviu Dragnea despre căsătoria cu Irina, iubita lui 

Irina Alexandra Tănase şi Liviu Dragnea au lucrat iniţial împreună, ea fiind asistenta lui personală. După divorţul de Bombonica, din 2016, liderul PSD a fost consolat de blonda, care astăzi i-a cucerit inima. Dragnea a fost căsătorit timp de 28 de ani cu Bombonica Prodana. Cei doi au împreună o fiică, Alexandra, în vârstă de 22 de ani, care i-ar putea fi cu lejeritate prietenă bună Irinei. 

Se pare, totuși, că Liviu Dragnea nu mai este în prezent atât de sigur de o eventuală nuntă. Acesta a participat, sâmbătă, 20 aprilie, la Conferinţa organizaţiei judeţene a PSD Iaşi. Abordat de jurnaliștii prezenți la eveniment, liderul PSD a fost întrebat dacă a stabilit data nunții lui cu Irina Tănase. 

„De Paşte o să fiu cu Irina şi cred că o să mergem la o mănăstire. Eu mă feresc să vorbesc despre nuntă pentru că nici nu ştiu dacă acceptă şi nu vreau să mă trezesc că îmi iau angajamente înainte”, a declarat Liviu Dragnea. Întrebarea legată de data nunții a fost pusă de jurnaliști în contextul în care liderul PSD a spus, la mitingul de la Craiova din 12 aprilie, că şi-a ales deja naşii la nuntă, pe Lia Olguţa Vasilescu şi pe Claudiu Manda, care și-au unit și ei destinele de curând. „Îi spunem domnului președinte: grăbiți-vă (cu nunta – n.r.) că suntem de acord”, i-a răspuns Claudiu Manda lui Liviu Dragnea, la momentul respectiv. 

image
image
image
image
image
image
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net