Liviu Dragnea: «Nu am nicio afacere în Brazilia și în nicio altă țară»

Ultima actualizare:

    Liviu Dragnea, președintele PSDfoto: arhiva Click!
Liviu Dragnea, președintele PSDfoto: arhiva Click!

După ce jurnaliștii de la RISE Project au investigat legăturile lui Liviu Dragnea în Brazilia și eventualele lui afaceri în America de Sud, președintele PSD a afirmat că nu are nicio afacere nici în Brazilia, dar nici în altă țară. DNA a anunțat zilele trecute că are în lucru un dosar penal în rem, sub aspectul unor infracțiuni de corupție.

Mai mult, politicianul a spus că "totul pleacă de la omul de afaceri George Soros". " S-au amestecat informații cu minciuni și totul s-a denaturat foarte mult. O să o iau inginerește. Nu am nicio afacere în Brazilia, nu am afaceri într-o alăt țară, n-am transferat bani în Brazilia și în nicio altă țară. Declarația mea de avere este foarte clară. (...) În ultimele luni am avut poziţii destul de dure şi le am în continuare vizavi de acest personaj malefic care este George Soros şi îi transmit şi acum: «Nu o să cedez!». Totul pleacă de la Soros, de la răul pe care vrea să-l facă în această țară și nu numai în această țară. E simplu", a declarat Liviu Dragnea duminică, 9 iulie, la Romania TV.

Dragnea a mai anunțat că "PSD va avea o altă atitudine, nu va mai întoarce celălalt obraz": "E o campanie împotriva mea și a PSD. Vor să mă înlăture și să distrugă PSD. Noi am vrut pace în România, se pare că ei nu vor pace. Nu știu cine sunt ei. O să aflăm. Nu vom mai sta ca până acum. Nu vreau să mai rămânem într-o situație în care doar să încasăm, vrem să guvernăm".

image
image
image
image
image
image
contor curent jpg
Ultimele bătălii ale lui Mihai Viteazul jpeg
elvira godeanu vila jpg
levi strauss captura video jpg
respiratia jpg
Alimente nocive pentru ficat FOTO Shutterstock jpg
rsz delta dunarii jpg
vize jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net