Liviu Dragnea, petrecere după eliberare cu iubita în brațe. Carmen Dan și Codrin Ștefănescu, printre invitați

Ultima actualizare:

    Avocata lui Liviu Dragnea a publicat o poză cu fostul lider al PSD, acasă, alături de Carmen Dan, Codrin Ştefănescu şi Irina Tănasefoto: Facebook
Avocata lui Liviu Dragnea a publicat o poză cu fostul lider al PSD, acasă, alături de Carmen Dan, Codrin Ştefănescu şi Irina Tănasefoto: Facebook

Flavia Teodosiu, avocata lui Liviu Dragnea, a postat joi, pe Facebook, o fotografie de grup acasă la fostul lider al PSD, alături de Codrin Ştefănescu, Carmen Dan şi Irina Tănase.

„Momentul mult aşteptat!!! Doamne ajută!!! Liviu este acasă!! Fericire maximă!!!”, este mesajul Flaviei Teodosiu, care însoţeşte poza de grup postată, joi pe reţeaua de socializare. În imagine, fostul șef al PSD apare relaxat, ținându-și iubita pe genunchi, și zâmbește, încadrat de Codrin Ștefănescu și de Carmen Dan. Pe masă apar câteva pahare de whisky, pachete de țigări, o scrumieră și câteva sticle cu apă. Dacă la eliberarea iubitului ei de la Rahova, Irina Tănase a purtat o cămașă albă, la cheful de acasă tânăra a optat pentru o ținută mai relaxată, o rochie largă, albastră. "Mergem acasă, asta vom face. Nu avem nici un plan momentan. Ne vom întâlni cu copiii lui și cu prietenii noștri. Nu avem deocamdată alte planuri", spunea Irina Tănase joi, în așteptarea eliberării lui Liviu Dragnea de la Rahova.

Liviu Dragnea, eliberat joi din pușcărie

Fostul lider PSD Liviu Dragnea a ieşit din Penitenciarul Rahova joi, afirmând că a fost o perioadă doi ani şi două luni de suferinţă, abuzuri şi umilinţă, că se consideră deţinut politic. El a afirmat că PSD a devenit un partid de operetă, în buzunarele SRI şi condus de laşi. De asemenea, a precizat că va lucra la firma fiului său. Fostul lider PSD a fost aşteptat de iubita sa, Irina Tănase, dar şi de un grup de susţinători, majoritatea vârstnici, care au aplaudat la apariţia sa. Liviu Dragnea nu are interdicţii suplimentare faţă de cele stabilite la condamnarea sa, respectiv acelea de a fi ales şi de a ocupa funcţii publice, inclusv pe cea din care a comis faptele pentru care a fost condamnat, de preşedinte al CJ Teleorman.

Liviu Dragnea, condamnat la 3 ani și 6 luni de pușcărie în dosarul Angajărilor fictive

Liviu Dragnea a fost condamnat la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare în dosarul „Angajări fictive” la Protecţia Copilului Teleorman. Potrivit DNA, Dragnea a intervenit pentru menţinerea în funcţie şi plata drepturilor salariale pentru două angajate de la DGASPC Teleorman, deşi ştia că acestea lucrau de fapt în cadrul Organizaţiei PSD Teleorman. În decembrie 2013, procurorii au înregistrat o sesizare din oficiu cu privire la faptul că Floarea Alesu, director executiv al DGASPC Teleorman, în schimbul unor foloase necuvenite, proceda la menţinerea ilegală în posturi a două angajate de la DGASPC Teleorman, Adriana Botorogeanu şi Anisa Niculina Stoica.

Citește și:

Imagini cu Liviu Dragnea la ieșirea din pușcărie. Iubita Irina Tănase l-a ținut de mână tot timpul

Irina Tănase, prima reacție după eliberarea lui Liviu Dragnea: „Am plâns. Mergem acasă!”

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net