Liviu Dragnea, primele declarații după eliberare: „Am fost deținut politic. PSD? Toți sunt lași!”

Ultima actualizare:

    Liviu Dragnea o îmbrățișează și o sărută pe logodnica sa, Irina TănaseSursa foto: Digi24
Liviu Dragnea o îmbrățișează și o sărută pe logodnica sa, Irina TănaseSursa foto: Digi24

Liviu Dragnea a fost eliberat condiționat și a ieșit din penitenciarul Rahova joi, 15 iulie. La poarta închisorii fostul lider PSD a fost așteptat de iubita sa, Irina Tănase, de mai mulți susținători pensionari, dar și de prieteni. Iată primul lucru pe care l-a făcut Dragnea imediat ce a ieșit pe poarta închisorii, dar și ce declarații a oferit ziariștilor.

Este mai slab, mai ridat, obosit și destul de epuizat, cu o tristețe care i se citește nu pe chip, ci în ochi. Destul de serios, fără să zâmbească, fără să schițeze vreun gest de bucurie, Liviu Dragnea iese, în jurul orelor prânzului, pe ușa penitenciarului Rahova și face, după mai bine de doi ani, primii pași în libertate.

Își îmbrățișează logodnica, pe Irina Tănase, care îl aștepta de ore bune în fața porții închisorii. Și stau îmbrățișați, fără să-și spună nimic secunde bune. În jur e liniște, căci martorii acestui moment tandru nu vor să-i deranjeze. Apoi, cei doi se sărută pe gură, scurt ,dar intens. 

Urmează o ploaie de întrebări care îi sunt adresate de către ziariștii aflați la fața locului, iar Liviu Dragnea se lansează într-un atac furibund la adresa PSD și a actualilor lideri. 

Liviu Dragnea: „Urmează să fac anumite investigații medicale”

El a declarat că a trăit o perioadă doi ani şi două luni de suferinţă, abuzuri şi umilinţă, și că se consideră deţinut politic. Dragnea a spus că urmează să facă investigații medicale, se va supune unor „reparații capitale” căci în penitenciar nu i-a fost respectat dreptul la sănătate. Starea sa nu este una bună dar „mama m-a înzestrat cu un organism puternic și sper să-mi revin”, a mărturisit fostul șef PSD. 

Liviu Dragnea, despre PSD: „Un partid de operetă. Toți sunt lași”

El a afirmat că PSD a devenit un partid condus de laşi. De asemenea, a precizat că va lucra la firma fiului său. „A fost o perioadă doi ani şi două luni de suferinţă, abuzuri şi umilinţă. Cea mai mare partea a populaţiei a înţeles de ce a trebuit să ajung aici. Eu mă consider deţinut politic, pentru că am intrat nevinovat. Eu când am plecat, România era o ţară prosperă, cu venituri mari pe care le aveau românii, o ţară în care exista speranţă, exista viitor. Din păcate, astăzi, este o dictatură feroce, este afectată serios libertatea de exprimare, este amanetat viitorul României cu asemenea datorii. PSD a devenit un partid de operetă, condus de oameni laşi. Toţi sunt laşi. Cred că judecătorii din Giurgiu au avut curaj şi au rezistat la presiuni”, a afirmat el.

CITEȘTE ȘI: 

Liviu Dragnea, petrecere după eliberare cu iubita în brațe. Carmen Dan și Codrin Ștefănescu, printre invitați

Irina Tănase, prima reacție după eliberarea lui Liviu Dragnea: „Am plâns. Mergem acasă!”

image
image
image
image
image
image
banner pensii png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net