Liviu Dragnea rămâne în pușcărie. Eliberarea condiționată a fost respinsă

Ultima actualizare:

    Liviu Dragnea poate face o nouă solicitare pentru eliberarea condiționată începând cu sfârșitul lui iunie
Liviu Dragnea poate face o nouă solicitare pentru eliberarea condiționată începând cu sfârșitul lui iunie

Liviu Dragnea rămâne în pușcărie, a decis judecătoria Sectorului 5 care i-a respins cererea de eliberare condiționată. Decizia nu este definitivă, putând fi contestată la instanţa de apel. Fostul lider PSD a solicitat să fie eliberat din închisoare, unde execută o pedeapsă de 3 ani şi 6 luni în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

Liviu Dragnea rămâne în pușcărie. Ce spun avocații și procurorii 

În instanţă, avocatul fostului lider PSD, Flavia Teodosiu,  și-a argumentat cererea subliniind că Dragnea ”a fost stăruitor în munca” și că ”există și o hârtie de la o firmă dispusă să îl angajeze pe domnul Dragnea.”

Procurorul DNA care a solicitat respingerea eliberării lui Dragnea a susţinut în instanţă că acesta nu a dat dovezi temeinice de îndreptare. El încă acuză faptul că ar fi fost condamnat politic, prin urmare nu își recunoaște vina. Acest lucru „denotă că nu a înțeles sa se conformeze normelor de drept”. DNA a solicitat amânarea eliberării condiționate cu șase luni, dar Judecătoria Sectorului 5 arată în decizie că Dragnea poate cere din nou să fie eliberat din închisoare după data de 27 iunie 2021.

Liviu Dragnea, aviz favorabil din partea Penitenciarului Rahova

Liviu Dragnea a primit aviz favorabil pentru eliberare condiționată din partea comisiei speciale din cadrul Penitenciarului Rahova. „Mă bucur că i s-a acordat acest aviz favorabil, ceea ce înseamnă că el îndeplineşte toate condiţiile legale pentru a fi propus spre liberare condiţionată (…) Sper din tot sufletul ca decizia să fie una pozitivă şi să rămână aşa şi pe mai departe.

Dacă Judecătoria Sectorului 5 va admite cererea noastră şi va dispune eliberarea probabil Parchetul va face contestaţie”, a declarat atunci avocatul lui Liviu Dragnea, Flavia Todosiu.

Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv în 27 mai 2019, de magistraţii ÎCCJ, la trei ani şi şase luni de închisoare, cu executare, în dosarul angajărilor fictive de la Protecţia Copilului Teleorman.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
Statiunea Moneasa jpg
costel corduneanu jpg
scriitorul jpeg
blocuri bucuresti 1024x580 jpg
italia roma 1024x682 jpg
Daci infatisati pe columna lui Traian foto wikimedia commons jpg
Castraveți din grădina lui Dragoș Pătraru Sursa Facebook
download jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net