Liviu Dragnea, somat să-și dea demisia? Ce pregătesc 20 de lideri PSD

Ultima actualizare:

    Surse din PSD susțin că 20 de lideri vor să ceară demisia președintelui Liviu Dragneafoto: arhiva Click!
Surse din PSD susțin că 20 de lideri vor să ceară demisia președintelui Liviu Dragneafoto: arhiva Click!

Conflictul dintre primarul Capitalei Gabriela Firea, vicepreședinte PSD, și Liviu Dragnea, șeful partidului, s-ar putea transforma într-un război în toată regula. Surse din partid au declarat pentru Știrile Pro TV, sub protecția anonimatului, că 20 de lideri PSD pregătesc o scrisoare în care cer demisia lui Dragnea.

Criticile Gabrielei Firea la adresa președintelui PSD Liviu Dragnea au alimentat nemulțumirile din partid și i-au încurajat pe unii lideri să ia atitudine.

Surse din PSD au declarat pentru Știrile Pro TV că cel puțin 20 de lideri de filiale au semnat o scrisoare în care cer în mod deschis demisia lui Liviu Dragnea din funcția de președinte al partidului și din funcția de președinte al Camerei Deputaților.

Se pare că este doar o chestiune de zile până când această scrisoare va fi făcută publică. În această perioadă, la sediul PSD sunt convocați șefii de organizații pentru a discuta despre pregătirea referendumului din 7 octombrie, pentru redefinirea definiției familie în Constituție.

Nemulțumirea în rândul membrilor Partidului Social Democrat a crescut în ultima perioadă, fiind alimentată și de declarațiile critice ale vicepreședintelui Gabriela Firea. Dacă primarul general al Capitalei, totodată vicepreşedinte PSD şi lider al organizaţiilor Bucureşti şi Ilfov, le-a transmis colegilor săi că nu se gândește la demisie și nici nu ia în calcul o eventuală excludere din partid, Dragnea susține că atacurile la adresa lui arată disperarea celorlați că ”vor pierde totul”.

Gabriela Firea, atac la Liviu Dragnea: ”Controlează totul”

Gabriela Firea a declanșat, în urmă cu două săptămâni, o adevărată ofensivă împotriva lui Liviu Dragnea, acuzându-l că ar controla totul.

”Nu am un conflict cu Liviu Dragnea ca persoană, ci cu modul său de a face politică. Am suportat atacuri la persoană, atacuri la familie, au pornit de la Liviu Dragnea. Sunt oameni din jurul lui care răspândesc știri false. Sunt intoxicări privind cine ar fi în spatele meu. Au venit cu acea invenție că eu și familia mea avem ceva împotrivă față de legea offshore și că am fi interesați de Marea Neagră. Sunt niște aberații pe care le transmite Liviu Dragnea, aseară chiar a punctat în public răspicat aceste lucruri. Am fost demonizată că aș fi împotriva legii amnistiei și am spus răspicat, nu am niciun motiv personal să fiu pentru sau împotrivă, dar voi fi pentru orice act normativ dacă este juridic perfect, consolidat, și să nu îi ducă pe cei care au aprobat în zona periculoasă cu justiția, să nu arunce țara în haos”, a spus Gabriela Firea la Digi 24.

Firea s-a plâns că nu a primit sprijin de la Guvern pentru proiectele Capitalei. ”Revoluția în trafic a fost promisă în primul rând de Liviu Dragnea și apoi de Gabriela Firea. În ședințe, Liviu Dragnea îmi promitea sprijinul. La fiecare întâlnire, plecam bucuroasă, lucrurile păreau că sunt bune”, a mai spus ea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fumat , alcool, jpg
image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net