Liviu Dragnea (56 de ani) a fost vizitat joi (30 mai) la Penitenciarul Rahova de iubita sa, Irina Tănase (26 de ani), dar și de fiul său, Valentin. Acestea au fost primele vizite din partea apropiaților, de când liderul PSD a fost încarcerat.


Fiul său Valentin a mers după-amiază la închisoare, însoțit de logodnica lui Dragnea, Irina. Conform procedurilor penitenciare, fiecare deținut trebuie să întocmească o listă cu rudele, avocații și notarii pe care îi așteaptă în vizită. Fostul lider al PSD va eexecuta primele 21 de zile de pedeapsă în carantină, la Penitenciarul Rahova. În această perioadă este evaluat medical și pshilogic, iar concluziile vor fi trecute în dosarul lui de deținut, potrivit stirileprotv.ro. Până acum, Liviu Dragnea a fost vizitat doar de avocata sa.

Irina Tănase nu a vrut să vorbească cu presa

irina-tanase-umbrela.jpg

Irina Tănase, în vizită la Liviu Dragnea
Irina Tănase s-a folosite de o umbrelă pentru a se feri de jurnaliști
Foto; captură Antena 3

 

Irina Tănase și Valentin i-au dus fostului președinte al Camerei Deputaților un bagaj plin cu lucruri. Vizita a durat o oră, iar iubita lui Liviu Dragnea a refuzat să vorbească cu jurnaliștii și să spună cum se simte partenerelul ei de viață. Nu a spus nici ce i-a cerut fostul lider al PSD să îi aducă la închisoare. Mai mult, tânăra a ținut o umbrelă deschisă în fața ei, pentru a se asigura că reporterii și cameramanii nu se apropie prea mult de ea.

Liviu Dranea a fost condamnat la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare, pe 27 mai, în dosarul angajărilor fictive de la Direcția de Protecție a Copilului Teleorman. Decizia Înaltei Curți de Casație și Justiție este definitivă. 

 

Citește și

Cine e și cu ce se ocupă iubita tânără a lui Liviu Dragnea. Unde era în ziua arestului?

Liviu Dragnea, condiții de lux în închisoare! Politicianul, tratat ca un VIP

Loading...