Localnicii din Podari trăiesc ca în filme americane FOTO

Ultima actualizare:

Panoul cu numele comunei Podari, din judeţul Dolj, emblema, cum îi spun oamenii, atrage atenţia călătorilor de la distanţă. Localnicii au transformat dealul într-un adevărat loc de pelerinaj.

«Se vede aşa de frumos, tată, noaptea, te uiţi la ea ca la stele. Mai ceva ca în filme arată acum comuna noastră. Nu ştim noi de actorii ăia străini de la Hollywood, dar cu siguranţă ar fi invidioşi pe emblema noastră din vârful dealului.

Înainte să mă bag în pat stau câteva minute bune şi mă uit cu drag la locul unde scrie mare: Podari. Avem cu ce ne mândri acum, să afle toată lumea de noi. Mai este o comună, în toată ţara asta, care să lumineze aşa pe timp de noapte?», a spus Tudor Brânzan, de 78 de ani.

«La soare te poţi uita, dar la ea ba»

Edilul comunei Podari este mândru de investiţia făcută. Instalaţia cu litere mari de opt metri lungime şi patru metri lăţime au costat 15.000 de euro.

«Cred că am reuşit să fac o emblemă a comunei Podari. Seara, după ora 22.00, este de vis, se aprind toate luminile, iar numele comunei cred că se observă şi din Craiova. Până la urmă este o mândrie pentru noi să fim cunoscuţi de toată lumea», a spus Constantin Gheorghiţă, primarul comunei.

Localnicii din Podari spun că au auzit că la Hollywood sunt cei mai mari actori şi că acum, de la montarea instalaţiei, se simt mai ceva decât personajele unui film.

«Cu ce avem noi aici putem să facem un film. Avem televiziunea noastră, tot ce vrem, aşa că nu văd ce ne împiedică să turnăm unul. Până la urmă, ce este nou arată bine, dar noi credem că luminile noastre sunt cele mai frumoase. Ştiţi cum este? Ca în poveste, «la soare te poţi uita, dar la ea ba»», a spus Maria Chiriac

image
image
image
image
image
image
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net